Szobatiszta gyerekre body? Miért?
Ti adtok még a szobatiszta gyermeketekre bodyt?
Mi akkor elhagytuk amikor szobatiszta lett... 20 hónaposan.. aztán még kb. fél évig volt éjszaka pelenka, aztán végleg elhagytuk a bodykat.
Decemberben lesz 4 éves a kisfiam, most kezdte a kiscsoportot, de kisfiúk-kislányok egyaránt bodyt hordanak, úgy hogy szobatiszták.
Nem kényelmetlen nekik? Szerintem nem is praktikus.
Tőlünk is megkérdezte az ovónő, hogy miért nincs body a szekrényében? Értetlenül álltam a kérdés előtt.
Hol lehet kapni 110es meretu body-t?
(Fiam meg nincs 3 es jol jonne)
Amugy, mert nem log ki a derekik a hidegben.
Van 110es body, pepcoban is láttam, sőt azt hiszem itthon is van belőle.
Amugy nálunk nem kértek ilyeneket szerencsére.
Felnőtt nők is hordanak, végülis miért is ne.
Két éves kora óta nem adok a fiamra amúgy.
Ahogy ti is, mi is szobatisztaság után mar nem.adtunk rá bodyt.
Oviban meg különösen nem értem, hogy megy a gyerek pisilni? Vagy minden 3 éves olyan ügyes hogy ki be patentolja a lába között a bodyt? 😮
Koszonom a valaszokat. Igen az valoban igaz, hogy igy nincs ki a gyerek dereka, de a felnott bodyhoz azert nem lehet hasonlitani... ezeknek nem olyan keskeny az ullepe... szerintem nem lehet tul kenyelmes.
Meg wc-zesnel is macera.
Ma reggel is megkerdeztek, hogy hoztam e bodyt. Mondtam, hogy nem es nem is fogok. Nem tetszett nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!