2,5 éves gyerekre adnátok ilyen cipőt otthonra játszósnak?
Figyelt kérdés
Eddig mindig bőr, kérges cipőket vettem a kisfiamnak, otthonra kellene őszre sarazós, játszóteres cipő, ez jó lehet? Nincs lábproblémája szerencsére, szépen alakul a lábán a boltozata.
2019. szept. 13. 14:20
1/8 anonim válasza:
Nem, ősszel elég sokszor nyirkos,nedves,ahogy írtad saras a talaj, ez tuti beázna.
3/8 anonim válasza:
Ez szaraz idoben kinti jatszos ciponek nagyon jo. De sarazni gumicsizma kell
4/8 anonim válasza:
Játszoteresnek jó, csak ne sarazzon benne.
5/8 anonim válasza:
játszótérre teljesen jó, arra kell figyelni, hogy a cipő felső része ne gyöngyvászon legyen, mint a legtöbb adidas, nike cipőké, mert azonnal átázik.
6/8 A kérdező kommentje:
A saraznit úgy értettem hogy "koszolni", vagy gumicsizmája ilyen célra! :)
2019. szept. 13. 15:32
7/8 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált. Tény hogy nem pocsolyázós de egy harmatos fűben szaladgálást simán bír.
8/8 anonim válasza:
Én arra venném a legjobb kialakítású cipőt, amiben a legtöbbet lesz a lába, amiben a legtöbb terhelés éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!