2,5 éves már majdnem szobatiszta gyerekre, ha ősszel, télen kimentek, esetleg adtok még rá bodyt? Body helyett, milyen és mekkora atlétát érdemes venni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 14:16
1/4 A kérdező kommentje:
Kislánynak szeretnék trikót, bodynk még van
2015. szept. 17. 14:16
2/4 anonim válasza:
Pont 2,5 éves a kisfiam, szobatiszta, de sokszor kell rohannunk a vécére, mert szinte az utolsó utáni pillanatban szól, annyira belefeledkezik a játékba. Éppen ezért Ő már trikóban jár, télen is trikós lesz. Ha még patentolgatni kellene a bodyt, biztosan becseppenne a kisgatyóba. Egyébként sosincs baleset.
3/4 Bella169 válasza:
Bár az én kislànyom még messze van a fent emlìtett kortól, de én biztos bodyt fogok rá adni télen még 3 évesen is akár. Én magam felnőtt fejjel is azt veszek fel télen, igy védve a derekam. Az atléta hamar kicsuszik a nadrágból. Egy kisgyereknél meg plàne a jàték hevében.
4/4 anonim válasza:
3-as, majd meglátod, amikor minden tized másodperc számít vetkőzésnél, hogy mennyire nem praktikus akkor már a body.
Fiam is 2,5 éves, ő is az utolsó utáni pillanatban szól, villámgyorsan kell vetkőztetni.
Én hosszabb fazonú trikókat adok rá, ami akkor is takarja a derekát, amikor lehajol.
Kintre meg több rétegben öltöztetem.
A kabátja is a fenekéig ér, hogy rendesen védje a derekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!