Tényleg felesleges a kocsicipő?
Figyelt kérdés
Kislányom 6 hónapos, és gondoltam, őszre, télre kellene venni neki cipőt a babakocsiba. Erre a párom azt mondta, hogy felesleges, elég ha vastag vagy dupla zoknit adok rá. Majd ha tud járni, akkor kell cipő. Hát nem tudom, nem igazán értek egyet vele. Nektek mi a meglátásotok?2019. aug. 21. 20:27
11/17 anonim válasza:
Nekem az a velemenyem, ha neked tetszik es telik ra, vegyel. Lehet hogy funkcionalisan nem dob sokat vagy epp semmit mas megoldashoz kepest, de nehogy ezen vacillalj. Ha megtehetetitek, miert ne?
12/17 anonim válasza:
"Nem csak kocsicipője nem volt, de még kabátot se adtunk rá soha az autóban."
Ajjaj. A kocsicipőnek semmi köze az autóhoz... :D
Egyébként csak arra volt jó a kocsicipő, hogy elhagyjuk. ;) Nagyon gyorsan letornázta magáról.
A második gyerekünk hasonló korú, mint a tied. Zoknicipőt veszek neki őszre. Frottír térdig érő (vagy minimum lábszárközépig) zokni velúr talppal. Ezt se lehetetlen lehúznia, de nehezebb, mint egy kiscipőt. Addig amíg nem jön be az overálos időszak, elég lesz.
13/17 anonim válasza:
Kocsicipő, hmm. Egyiket ráadtam, mire a másikat is addigra az elsőt levette. Szerencsére volt belőle 4, volt mit elajándékoznom 🙏
14/17 anonim válasza:
Egyik gyerekeknek sem volt kocsicipöje pedig 3 van van nyári téli,tavaszi születésük is .
15/17 anonim válasza:
Igaza van a párodnak, totál felesleges.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Igen, télen overált szeretnék rá adni, s ha találok olyant, ami lábfejes, akkor valóban nem kell cipő. De őszre egy átmeneti kabátot szeretnék neki, ahhoz nem tudom, kell-e cipő. Vagy átmeneti overált is veszek neki. Még meglátom, kissé bizonytalan vagyok ebben a témában. Amúgy a zoknikkal úgy állunk, hogy szereti lerúgni őket a lábáról, múltkor majdnem el is hagytuk az egyiket.
2019. aug. 22. 10:09
17/17 anonim válasza:
Szerintem is felesleges, hiszen a babakocsiban úgyis be van takarva a lába bundazsákkal és még alatta jó pár réteggel. Szóval mutogatni sem tudod :) Esetleg annak jön jól, aki hordozza a babát, akinek a lába olyankor kétoldalt kilóg, de még az is lehet, hogy inkább ő is egy talpas overált választ, mert könnyű az ilyen kiscipőket észrevétlenül lerúgni és elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!