Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Aki már használta! Kunert...

Aki már használta! Kunert Lavado babakocsi vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Babakocsi vásárlás előtt vagyunk. Régóta szemezek már a Kunert lavado típusú babakocsival (a leírása alapján praktikusnak tűnik, illetve kényelmesnek, és nem utolsó sorban tetszik is:) ). Azonban itt-ott olvastam véleményeket, amik igen csak megoszlanak. Valaki szerint nagyon szuper, de más szerint rém gagyi. Olyan, aki használta/használja ezt a típust, az légyszi írja le, hogy mik a tapasztalatai. Illetve, hogy tömör vagy felfújható kerék a jobb?

Faluban élünk, de szinte csak sima aszfaltos úton tolnám, tehát nem buckás. Családi házban élünk, lépcsőztetni sem kellene.

Köszönöm!

2019. júl. 16. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
A Kunert egy nagy 💩. Ha nem kell lépcsőzni vele az jó mert be is szarnál alatta, remélem a kocsitok is nagy különben bele nem tuszkolod. Aszfaltra felesleges a felfújható, az rossz terepviszonyokhoz jobb választás de gyakran lesz defektes így a tömörrel ezt elkerülöd. Ha nem kímélitek akkor a 2. gyereknél már ne számolj vele mert addigra szétesik illetve eladni is csak fillérekért fogod csak tudni mert a kutya se vesz ilyet használtan. Biztos nem olyan rossz mint a legendák szerint de egy Cybex legolcsóbb modellje is ráver egy ilyen “fullextrás” Kunertre. Arról nem beszélve, hogy a sok kiegészítő amit adnak hozzá is szar minőségű, a hordozójába pedig bele nem tenném a gyereket mert (Isten ne adja) az első balesetnél ott marad...
2019. júl. 16. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Követem
2019. júl. 17. 06:22
 3/8 Pöszli ***** válasza:
75%

Újonan vettem, rosszul volt össze heggesztve a váz, nem ért le a bal első kerék, a részek rögzítője kb 3 cm-rel voltak elcsúszva( egyik fentebb volt igy nem volt rajta semmi sem vízszintes!)

3x küldtük vissza a gyártóhoz mert több kárt csináltak benne mint hasznot, és a probléma nem szűnt meg. Nagy nehezen kicseréltettük a vázat, DE! Csere esetén nem a fekete fehér fogantyús bőrt kaptuk vissza, hanem egy sima szivacsosat, ehhez méghozzá a váz kb 20 cm-el nagyobb volt az eredetinél, tök jól néztem ki mellette a 165 cm magasságommal mikor a mellemig ér a tolókar 😂

A hordozója nagyon mély, inkább csak ül bebbe a baba, és semmi szivacsossága! A mózes egyedül ami szuper. A sportrész gyárilag ossze olajozták a huzatot és ferde volt a döntőrudazata így nem működött csak nagyon nehezen! A sportresz csatszerkezete katasztrofa, kb 2 évesnek jo az ülep részi szíj nagysága.. ami természetesen nem állítható!

Képek alapján álmaim babakocsija éretem legnagyobb befürdése volt! De biztos van aki szereti és nem így járt vele, mi 6 hónapig szenvedtunk azzal hogy csak küldözgettük és vártunk így mi nem élveztük egyentalán a babakocsit, kicseréltetve új állapotban végül eladtam!

2019. júl. 17. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
14kg a mózessel, ez mindent elmond. Adott esetben ezt friss császársebbel kell emelgetni. Legalábbis aki ezeket tervezi, annak ezzel kellene számolni. Olyan ez a kocsi, mint a zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kéne.
2019. júl. 17. 09:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az addigi válaszokat! :)

Akkor inkább lehet még sem ez lesz a választasunk, nem szeretnénk mi is befürödni vele. Egy stílusban hasonlót néztem, Berry Baby Sojan Cayenne. Jobbnak tűnik és a bemutató videó alapján masszívabbnak is.

2019. júl. 17. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Nézegettem én is, élőben szép, de inkább vettem használtan egy Bebettot. Az is lengyel, az is nehéz, de úgyse akarom emelgetni és minőségibbnek tűnt, illetve sokkal jobb véleménnyel vannak róla mint a Kunertekről. Kivéve akik szidnak mindent ami lengyel. Van ABC design kocsim is, strapabíró de azért az se tökéletes.

Ami fontos volt azt ez tudja, feltöltöm a kerekét defektmentesítővel, buszozni nem ezzel fogok, a kocsiba meg befér.

A hasonló típusú kocsik a legtöbb márkából elég nehezek, nem lesz olyan, mint egy könnyű esernyőkocsi. Fél milláért meg nem fogok babakocsit venni.

2019. júl. 17. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az lett volna az álom babakocsi, ha nem kaptam volna jobbat, jobb áron. Nyilván utánolvastam én is, hogy mekkora és milyen nehéz, tudom, hogy nem kell emelgetnem és ha nagyritkán kocsival megyünk, akkor abba is belefér. A gyári hibáktól eltekintve, ha valaki cseszik normálisan felmérni, hogy mire van kapacitása, de sír, hogy jaaaj, ez nagy és nehéz, akkor az meg is érdemli a sorsát

.

2019. júl. 17. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A rossz vélemények ellenére én imádom nagyon. Szerintem könnyű tolni, jó a rugózása, könnyű irányítani. Egy majdnem nagybevásárlást is el intézek vele bármikor. Nekem semmi problémám nem volt vele,pedig használtan vettük. Viszont az igaz, hogy nehéz, bár hiába voltam császáros én megoldottam a kocsiba be kivételét. Az autós hordozója az tényleg nem a legbiztonságosabb,de azt mi csak akkor használtuk,ha mentünk sétálni. Jobban el volt benne,mint a sport részében. A mózesében alszik este az ágyunk mellett,mert a kis ágyában nem marad meg. Én nem bántam meg, hogy megvettük,de persze kinek mi.
2019. júl. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!