Szerintetek melyik babakocsi a jobb? Hasznalta mar valaki valamelyiket?
mikorra várod a gyermekedet?
ha téli baba lesz, akkor mindenképpen egy zártabb modellt választanék.
őszintén szólva egyikkel sem szimpatizálok:( :( bocsi :(
fehér belsővel viszont biztos nem vennék! nem praktikus.
tudom nem divat manapság pólyában tartani gyermeket, de legyen akkora a szélessége bármit is választasz, hogy a gyereknek ha a feje mellet felemelve van a keze (sok baba igy alszik) akkor ne legyen szük számára.
aztán az is fontos kérdés, hogy ha autóval is közlekedtek, könnyen összecsukható legyen.
sok helyen lehet kapni használt baby holmikat, és babakocsit is, javasolnám, nézz utána. egy babakocsit nem lehet elhasználni.
ha több gyermeket is gondolsz majd a családba, akkor érdemes ujat venni. menj el egy bababoltba, akár a babaszafari is ilyen pl. és
- próbáld meg milyen belehajolni (sokszor meg fogod tenni!!!
-mennyire egyszerü az összerakása
-figyelj rá, hogy könnyen lehessen tolni, fordulni vele
-és én legalábbis csak olyan babakocsit vennék, ahol a gyerek velem szemben van.
-ha megteheted, válassz olyat, aminek a vázán menetirányt is lehet változtatni.
-szintén fontos, hogy a tolókar kényelmes legyen. egy magasabb, vagy alacsonyabb anyukánál ez nem mindegy!!
most ebbe belenéztem :) eszembe jutott, hogy az sem mindegy, milyen a kereke, melyik a bolygós.
ezen a videón sok iskolapélda van :) :) érdemes végignézni.
én hülyeségnek tartom a babakocsi szineket :( :(
nálunk kisfiu az első unoka, neki barna kocsija van, most hugit várnak Őt is ebben fogják tolni :)
és szerintem tök jó babakocsi :) 3:1-ben és könnyü is vele közlekedni.
ha gondolod megnézem majd a nevét. most nem tudom.
meg tényleg, attól függ mikorra várjátok a születését, mert ha május-augusztus között, akkor nem létszükséglet a mélykocsis variácio.
én személy szerint utálom a kocsiülést gyerekülésként. az ujszülött feküdjön, ne üljön még enyhe fokban sem!!!!
lehetőség szerint.
szóval próbálgass ha van lehetőséged, és válaszd azt a tipust, amelyik jobban kézreesik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!