Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Bolygós vagy fix kerekű...

Bolygós vagy fix kerekű babakocsi? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Első babánkat várjuk, és nem tudjuk eldönteni, hogy bolygós, vagy fix kerekű babakocsit vegyünk. Nektek melyik vált be? Melyiket könnyebb irányítani, tolni?
2015. márc. 21. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak bolygos, hip-hop kanyarodik, de a fix kerekut nehez, parom is utalta elso kocsink kacper tiger fixes volt 2 honap utan lecsereltuk!
2015. márc. 21. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Bolygósat vegyetek, nagyon könnyű irányítani. A fixet nagyon nehéz irányítani, ha fordulni akarsz akkor mindig rá kell támaszkodni a végére emelve az elejét.
2015. márc. 21. 13:09
 3/10 sandrachnologic ***** válasza:
Bolygos vagy van olyan, amin az egyik sor kerek bolygosithato, de ha olyan a terepviszony, pl földúton mentek, ami nem kanyarog, akkor fixalhato is. 😊
2015. márc. 21. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen bolygós kerék! Általában le is lehet fixálni, ha szükséges. De a nem bolygósat nehéz iránytani. Mi is először olyat használtunk, és alig vártam, hogy lecseréljük.
2015. márc. 21. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
utáltam a fixet.nem lehet vele kanyarodni,csak rángatni. le is cseréltük. a bolygósat amúgy még mindig fixálhatod,ha akarod valamiért
2015. márc. 21. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is a fixálható bolygósítható a jó. Nálunk pl a dm-ben kellett mindig fixálni, ott valamiért csúszott a babakocsi kereke, a fixet szerintem máshol nem is használtuk.
2015. márc. 21. 13:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, úgy látom, elég egyértelműen a bolygós jobb. Anyukámat kérdeztem egyébként, ő a fixre esküszik, de én eléggé nehezen tudtam elképzelni, hogy az jó lenne, ezért is kérdeztem. Ráadásul egy pici, vékony nő vagyok, 156 centi, nem terhesen körülbelül 45-46 kiló, én nem hiszem, hogy nagyon bírnék hosszútávon cincálni egy fix kerekű babakocsit, szerintem csak szenvednék vele. Azt hiszem akkor magamra, illetve rátok hallgatok inkább. Köszönöm!
2015. márc. 21. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekünk fix kerekű van. És nagyon utáltam (lassan elhagyja már a fiam).

Mindenképpen bolygókerekeset vegyél!

2015. márc. 21. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp bolygó ami szükség szerint rögzíthető is 😊😊
2015. márc. 21. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk bolygós van, de fixálható, tehát 2:1-ben. Egyértelmű, bolygós, de ha olyan terepen mész, ami azért előfordulhat, pl. játszótér, kissé homokos, földes talaj, ott jobb a rögzített kerekű.
2015. márc. 21. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!