Ki mikortól használta a babakocsi sportrészét?
5 hónapos kortól mert elérte a súlyhatárt mózesbe, de teljesen vízszintesen dönthető kocsink volt.
Szerintem maradj a kendőnél míg nem tud stabilan ülni.
kagylos sportunk volt es orias gyereket dobott a gep.3 hosan vegig erte a mozest(10 hosan a sportot)
igy 3 hosan sportba raktam,de a mienk eleg melyre dontheto volt,a fix fokozatok mellett plusz hevederrel lehetett allitani.5 hos koraig a legalso fokozatban csak a hevederen allitottam kicsit.lenyegeben igy is fekudt,de sokkal jobban elvolt benne.
mondjuk pont nyaron volt 3 hos,igy a levego is jobban jart,es nem is izzadt annyira mint a mozesben.
miert kellene a sportba csak ulni tudo gyereket rakni ha a sport dontheto??
abban is fekszik,nem terheli a gerincet azzal,hogy nem teljes vizszintben fekszik.foleg nem egy 3-4-5hos babanak.
nyugodtan tedd sportba ha a mozesben mar nen erzi jol magat.dontsd el teljesen amennyire csak lehet es kesz.
4 hós korától már csak aludni vittük sétálni a mózesben de mindig ki akart látni így hordozóban.
7- hós kortól sportrész és esernyő kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!