Tapasztalt anyukák! Milyen babakocsit tudnátok ajánlani? Nektek melyik márka, tipus vállt be?
Első babánkat várjuk és lassan neki kell állnunk vásárolni.
A babakocsi az egyik nagyobb költségek közé tartozik. Nem zárkozunk el a használt dolgoktól.
Nézegettem már őket és nekem nagyon praktikusnak tűnik a 3in1-ben babakocsi. Szerintem maradunk ennél a tipusnál,de a márkában, minőségben nagyon eltérőek.
Természetesen olyat szeretnénk,ami a baba szempontjából a legjobb,legkényelmesebb.
Nagy segitség lenne ha adnátok pár támpontot,hogy mit érdemes szem elött tartani, mik azok a szempontok,amiket választáskor mindenképp figyelembe kell hogy vegyünk. :)
Köszönöm a válaszokat!
Akadhatnak olyan helyzetek, amikor babakocsit egyszerűen nem lehet megoldani és kézben meg nem bírná a 10 kilót cűgölni a csomagokkal.
Nem kötelező semmit sem használni.
A kérdezőnek szerettem volna segíteni, hogy nálunk mi vált be és saját tapasztalataimat megosztani.
Orvos és védőnő szerint is minden rendben van, szóval mi nem tapasztaltuk, hogy bármi baja keletkezett volna a gyereknek a BabyBjörn hordozótól, ezért mertem ajánlani.
De nyilván nem 0-24-ben kell abban tartani a gyereket - bár azt hiszem, hogy ez evidens.
"Akadhatnak olyan helyzetek, amikor babakocsit egyszerűen nem lehet megoldani és kézben meg nem bírná a 10 kilót cűgölni a csomagokkal."
Persze hogy akadhatnak, DE ezekre a helyzetekre létezik egészséges megoldás is.
Ha pedig az ár vezérel: egy jó ssc vagy mei tai (baby tai) többe is kerül, mint a babybjörnöd. :D
Britax, cam, joie, peg prego, hauck (olasz, brit, nemet kocsikat vegyel)
Ezeket a ma divatos olcso szep, konnyitett 3in1 lengyel babakocsikat sosem vennem meg ujra igy 2 gyerek es egy tropara ment sz@r fel eves lengyel babakocsi utan. Hiaba "csak" 100e meg csak 9kilo, kalap szar ahogy van. Amint egyszer elázott, (persze esovedovel) rajottunk, h a 'szuper' kárpit alatt kartonpapir van es szepen foltos maradt hiaba takarítottam. A varrasnal osszerancosodott a mozes kupolaja mert a papir meg a viz nem baratok, aztan a gyerek alatt szepen berogyott a sport resz 3honap utan es legszivesebben ott helyben felgyujtottam vna az egeszet de hat talan igy azt nem kellene... Aztan vettem egy romert ezt a szart meg levittem a pincénkbe, legabb a haz macskanak van ágya
Én egy valamit bántam meg a babakocsi-vásárlás témában... annak ellenére hogy két gyereket terveztünk kis korkülönbséggel (ez be is jött) , akkor nem jutott eszünkbe, hogy olyat válasszunk amihez (viszonylag) kényelmesen lehet testvérfellépőt csatolni.
Amúgy kétféle Joie babakocsink van, a szimplát szeretem (de nem lehet hozzá testvérfellépőt csatolni), a Joie testvérbabakocsinak viszonylag hamar tönkrement a fékje és a nagytesó ülése kicsi, a kistesó ülésének háttámláját meg nem lehet teljesen ülőpozícióba állítani.
Szóval gondoljátok át azt is, hogy terveztek-e több gyereket kis korkülönbséggel.
És szerintem is elég a 2in1 babakocsi.
15-ös
Nektek milyen babakocsitok volt ami ennyire hulladék?
Kíváncsi lennék a márkára típusára :)
15 vagyok
Ilyen marka csak regebbi modell (2016os) es piros.
De a noveremnek meg egy mamakiddies sport volt aztan kb 3honap utan leesett a tálcája. Meg akarta csinaltatni es kiderult hogy olyan szar a muanyag, hogy szetporladt.. Annyiert vehetett volna egy hauckot is ennyi erővel es nem esik szet a lanya alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!