Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tapasztalt horgászok tanácsát...

Tapasztalt horgászok tanácsát várom, horgászbot vásárlás miatt. Aki tud egy az általam felsorolt feltételeknek megfelelő vagy hasonló feederbotot (elég a márka név is) kérem írjon?

Figyelt kérdés
Sporthorgász volnék,mondhatni a kedvenc sportom.Viszont most tanácsot kérnék.Eddig csak match teleszkópos botokkal horgásztam viszont néztem pár videót youtube-on (pl:Döme Gábor) és megtetszett a feederbotos horgászat és szeretnék feederbotokat vásárolni.Arra kérnék segítséget milyet is érdemes választani az én horgász szokásaimnak megfelelően.Általában bértavakon szoktam horgászni napijeggyel,olyan bot kellene ami könnyű,rugalmas ugyanakkor erős is,méretét tekintve olyan kellene ami általában tavakra megfelelő mivel nem nagy távolságokban horgászok,de ha előfordul akkor a nagyobb távolságoktól a kisebbekig mind könnyedén megdobhatók legyenek és árban számomra elérhető legyen,naggyából 25-30.000 ft-ig.

2016. júl. 24. 18:43
 1/2 anonim válasza:

Énis pont ilyen feltételekkel kerestem botokat.

Végül Nevis Altiva carpot vettem 3,6 es 3,9 es méretben.

Elégedett vagyok velük:)

2016. júl. 24. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Valami Shimano Alivio,vagy valami hasonlót ajánlanék.több pénzért Cormoran,Daiwa vagy Trabucco. Nekem a 25 év alatt eltöltött horgászat alatt ezek jöttek be. Persze ez csak az Én véleményem. Bocs előző hozzászoló,de a Nevist ne nagyon erőltessük. Meg a Gabikát ne gazdagítsuk :D
2016. júl. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!