Létezik olyan sportbabakocsi, amibe a még ülni nem tudó babát is bele lehet tenni?
Figyelt kérdés
7hónapos baba.
Olyasmire gondolok, mint pl. a pihenőszék. Annyira legyen dönthető. Írnátok márkát és árat.
Itt a környékünkön csak Brandon van, ahol ilyesmit lehet venni.
Bocsi,ha már volt hasonló kérdés!
2019. jún. 21. 07:55
1/7 anonim válasza:
Márkát nem tudok írni, de elég sok sportkocsi dönthető amit én tudok.
2/7 anonim válasza:
Lényegében mindegyik, ami több fokozatban, közel vízszintesig dönthető. Vagy pedig kagylóüléses, ahol az egész ülést egyben döntöd.
Utóbbi nekünk espiro vector lite volt, előbbi pedig egy carena sport kocsi.
3/7 anonim válasza:
Ami hevederrel állítható pl Cybex, Hauck. Nézzetek szét, a háttámlája mögött látod, ha hevederrel lehet állítani. Szerintem a többség ilyen de nem vagyok benne biztos. Szóval ezt tudod csak egy kicsit emelni. Vagy a honlapjukon is kiírják hogy 3-5 fokozatban dönthető vagy hevederrel állítható. Az árkategóriát azt csak te tudhatod illetve egyéb szempontokat.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2019. jún. 21. 08:12
5/7 anonim válasza:
Nekünk Peg Perego Pliko volt a nagyoknak és van a kicsinek is most. Nagyon szeretem. Szinte vízszintesig dönthető, hamar össze lehet csukni. Most 2 évesen is elfér benne.
6/7 anonim válasza:
Szintén Peg Perego Pliko. Én is imádom.
7/7 anonim válasza:
Cam Compass - egy mozdulattal nyitható és csukhato, nagyon könnyű és kicsi, lehet húzni mint egy bőröndöt, akár teljesen dönthető ha pl bealszik a gyerek. Használtan 40 körül már lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!