Babydesign mini sportbabakocsi vélemények?
Tényleg 41 cm széles összecsukva?
A hátsó kerék hány cm?
Próbáltad egy két lépcsőfokot lépcsőztetni vagy patkán hátsó keréken leengedni? A fék ekkor nincs útban?
Most azt olvastam hogy 47cm széles.
Tolókar magassága mekkora?
Estére lemérem neked, mert most nincs kéznél, de én állandóan lépcsőn emelem, vonaton meg buszon. Amúgy lefelé könnyebb mindig.
Két éve használjuk és nem kímélem. Van, h padkáról előre felé tolom le, van hogy hátra.
A háttámla nem teljesen vízszintbe állítható, egy nagyon picit emelkedve, de nem vészes, ettől még jól tud benne aludni a gyerek.
A kupola is nagyon mélyre hajtható, igy tényleg nem fogja a fény zavarni.
Bocs, lépcsőn emelni szoktam, a padkáról toltam fel és le, úgy simán megy, a fék nekem nincs útban, de el kell menni a boltba, h kiprobáld, és ha tetszik, akkor online megrendeled.
Egyszer lépcsőztettem, de úgy nekem körülményes és lassú volt, ezért emelem.
A kupolàja is tetszik ebben a kocsiban meg nem is vészes az ára.
A fék milyen magasan van a földtől? Nem rúgsz bele?
Köszi a részletes választ! Ment a zöld kéz!
A tolókar egy méter magasan van. A fék a földtől 18 centire. A hátsó kerék átmérője 17 cm. Az elsö kerék dupla, 14 cm átméröje. Összecsukva a felülete 48x80 cm.
Most lehet hogy fél, egy centiket tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!