Van olyan mòzesbòl sporttà alakìthatò babakocsi, aminek a làbrèsze is àllithatò?
Kétlem, mert csak úgy lehet mózesből sportot csinálni, ha kagylósítod, s mivel a váz fix, így csak egyben dönthető. Elég vacak konstrukció.
De egyáltalán miért szeretnél ilyet? Ha egyszer váltotok mózesről sportra, nem fogod többé visszaalakítani, akkor meg már jobb egy teljes funkcionalitású sportrész
Eddig az tetszett
De itt olvastam,hogy valaki ùgy jàrt,hogy nem nèzte meg ,hogy kagylòs ès felfele àll a gyereke làba ès nem tud benne aludni
Azèrt nem tudtam minden ilyen kocsi kagylòs?.
Nem mindegyik kagylós. Nekünk espiro vector lite volt, kagylóüléssel, imádta a gyerekem. Ennek az újabb verziójában a sport rész nem egyben dönthető, hanem csak a támlája külön, mint egy rendes sport verdának. -Gondolom ilyesmire gondolsz.
Bár ez nem mózesből alakított sport rész, szóval lehet mégsem ezt akarod...
Amúgy mindegyik kb, aminek "háttámlája" dönthető (közel)vízszintesig, az megfelelne a kívánalmaidnak. Ezer és egy ilyen kocsi van.
Na pont erre gondoltam èn is
Akkor elvileg amelyik mòzest csatokkal ès hevederrel lehet àtalakìtani sporttà
Abba tud kènyelmesen aludni vìzszintesen egy 2 èves is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!