Stokke márkával kinek mi a tapasztalata? (babakocsi) Szeretitek? Vannak negatívumai, vagy tényleg ez "A babakocsi"?
Figyelt kérdés
Első babánkat várjuk, de a koromból adódóan nincs túl sok babás barátnőm, így nem is láttam, próbáltam eddig babakocsikat.
Stokke Xplory külsőre jobban tetszik, de a Trailzt biztosabbnak ítélném így képről, valahogy stabilabbnak tűnik. Tapasztalatokat várnék, kinek melyik lett a befutó. Köszönöm előre is a segítségeteket!:)
2019. ápr. 20. 16:31
11/15 anonim válasza:
Szia! Nekem most 10 hetes a kislányom, nemrég kezdtük el használni a Trailzt egyenlőre még csak a mózesét de nekem nagyon nagy szerelem mindenhol könnyen tudom irányitani a Trailz mózese jó nagy és tènyleg nekünk eddig bevált, kislányom jókat alszik benne.:)
Esetleg van még kérdésed írj nyugodtan privit:)
12/15 anonim válasza:
5eves a fiam, először vettünk egy neonato reverso babakocsit. 6het után megvettuk a stokke xploryt. Imadtuk. És nekem nagyon tetszik. Viszont úgy vettem észre, hogy mostmar "kifutott" és sokszor a nem idén barnultaknal látom. Egyetlen hátránya van, h bazi nagy osszecsukva is, a kombi kocsiban pont elfert. Most a másodikat várjuk, babakocsit eladtuk, mert nem terveztünk több gyereket. Haaat... Igen nagy bajban vagyok a babakocsi miatt. Nagyon tetszik a trailz, főleg h azóta elkoltoztunk és elég gáz az út viszont az én csomagtartómba nem fér be... Szóval én azt mondom ha tetszik, ne gondolkozzatok, tényleg szuper kocsi. Megegy hátrány eszembe jutott. Én párszor bkvztam vele, fogasa az nincs. Két emberes mindenkepp.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megerősítettetek abban, hogy a Trailz lesz a megfelelő. :) Igaz, élőben még nem próbáltuk, de valamiért nagyon húz a szíven felé...
2019. ápr. 23. 16:14
14/15 anonim válasza:
Nekünk Stokke Xplory kocsink van. Nagy szerelem volt már évek óta amióta rákaptam a baba témára. Tudtam, hogy ha lesz gyermekem ezt a kocsit szeretném. Nekem nem tetszett más babakocsi. Tudni kell kifogni a jó ajánlatokat. Mi komplett szettbe vettük meg mózessel és ajándékba kaptuk a hordozóját (ezzel azért spórolsz 100.000ft-ot kb). A hordozó isofix bázistalpot pedig használtan vettem meg. Azért ez se mindegy mert fele annyiért vettem meg és tökéletesen működik. Ha neked is nagy szerelem ez a kocsi akkor tényleg légy szemfüles mert 100.000ft-okat tudsz spórolni :) Hordozók is vannak használtan...tényleg kb olyan amin van vagy 2 karc vagy még annyi sem...és töredék árért megkapod. A használatát tekintve én imádom. Olyan helyen lakunk ahol nincs göröngy az utakon...de ha rossz útviszonyok vannak akkor se kell megijedni. Én tömegközlekedek is vele. A harmadik emeleten lakunk...és bizony felcipelem. Lépcsőző funkciója tökéletesen működik. Vásárlásnál is használom...a pakolótáskája bőven elég nagy. Én ajánlom. Ha pedig dimbes-dombos helyen laktok akkor a Trailz :)
15/15 Aznna89 válasza:
Volt Xplory v3 de nagyon nem bírta a terepet. Mint egy gőrdeszka,ezért eladtam és vettünk egy Scoot v3. Ez már sokkal jobb a mi igényeinkhez és ki sem néznek sehonnan.. viszont a karfa nagyon hiányzik.A Trailz volt az álmom de nekem már nagyon drága. Tehát 1 szavazat a Trailzre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!