Lorelli S500 Van valakinek tapasztalata a lorelli s500-as babakocsival?
Mennyire strapabiro, erdemes e megvasarolni. Eddig csak neten tudtam megnezni, nem tunik tul vastag anyagnak a vaz sem egy vastag. Volt valakinek ebbol fakado problemaja vele?
Koszi a valaszokat!
Én is ugyanezt néztem ki. Neten sok rosszat írnak róla.
Egyik ismerősöm februárban vette meg, azóta használják, azt mondta szerinte nem rossz, nekik nincd vele eddig gondjuk.
Nyilván nincs olyan, mint egy 200 ezres, de azt mondta nem rossz.
Igazából én elég igényes vagyok ruhákra, bútorokra ilyenek, mindenből elég drágát vettünk, babakocsit még nem vettük meg, de én ezt tervezem.
Nekem a lélektani határom babakocsi terén nem 200 ezer körül van.
Ez a Lorelli s500 65 ezer, van rá kuponom, amivel 55e. És van hozzá autós hordozó, pelenkázó táska is, mintája is tetszik.
Nyilvan nem olyan, mint egy dada paradiso! De nem szeretnek annyit kifizetni egy babakocsiert.
Hasznaltan kineztem egyet, de 2-3 het mire eltudok menni megnezni es szuksegem van egy B tervre is. Ha esetleg lecsusznek rola vagy nem sikerul megegyezni az ararol.
Es az erdekelne, hogy 55-65 ezer forintert meg szabad e venni egy ilyen babakocsit?a videokon en is lattam, hogy nem egy nagy minoseg.
De ha lehet en is inkabb masra koltenek tobbet. Mondjuk egy jo matrac.
A mamakiddiest megnezem koszonom!
Esetleg meg a cangaroo marka johet szoba. De arrol meg aztan vegkepp semmi info sehol.
Ú, ha neked a dada paradiso a non plus ultra, ami szintén egy gagyi kocsi, akkor valóban nehéz lesz lebeszélni téged a lorelliről. :)
Vacak anyaghasználat, rossz kialakítás jellemzi, nulla rugózás. Ehhez képest abszurd az ára. Ennyiért már jót is kapsz kis kompromisszummal (pl: használtan, de nem 3in1 veezióban újonnan is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!