Stokke márkával kinek mi a tapasztalata? (babakocsi) Szeretitek? Vannak negatívumai, vagy tényleg ez "A babakocsi"?
Első babánkat várjuk, de a koromból adódóan nincs túl sok babás barátnőm, így nem is láttam, próbáltam eddig babakocsikat.
Stokke Xplory külsőre jobban tetszik, de a Trailzt biztosabbnak ítélném így képről, valahogy stabilabbnak tűnik. Tapasztalatokat várnék, kinek melyik lett a befutó. Köszönöm előre is a segítségeteket!:)
Igen, tényleg drága. De úgy vagyok vele, hogy nem tervezünk több gyereket, és szeretnénk mindent olyanra, ami nekünk maximálisan tetszik. Az én esetemben ez pedig a Stokke designja, tetszik, hogy kicsit eltér a hagyományos babakocsiktól. Nem feltétlen az Xplory, mert a Trailz felé talán jobban húz a szívem, de még élőben nem próbáltuk ki az utóbbit.
Nálunk nincs semmi komoly szempont babakocsi vásárlás terén, mert az utak, járdák felénk jók, autóval közlekedünk, sokszor mélygarázsból mélygarázsba megyünk.
Beírtam a google be ezt az Trailz-t hát pinrt tök ugyan úgy néz ki mint a többi, hagyományos 150-250 ezer között mozgó kocsit. A másik fajta meg egyenesen ronda, és nekem is olyan "nem biztonságos"nak tűnő (ami nyilvánnem igaz, de bennem is ezt a benyomást kelti)
És ahigy olvastam, még rosdzabb is a Stokke (vannak ettől könnyebbek, vagy egy kézzel nyithatóak) szóval szerintem pénz kidobás ez a kocsi.
Rongyrázás miatt felesleges egy ilyen kocsi!
Nekem ez olyan, mintha csak továzni akarnál aztal h menbyi pénzetek van.
Szóval ha látok egy ilyen kocsit egyből az jut az eszembe h ennyi erővel rajta hagyhatnál egy árcédulát is h 500ezer....
Sznobságnak tartom. Bocsi
Igen, de nem is arra irányult a kérdés, hogy ki szerint néz ki jól ... :)
Inkább tapasztalatok érdekelnének, hogy akinek esetleg ilyen van, az szereti-e, elégedett-e vele, stb. Mert 2 évig minimum használnánk, szóval ekkora összeget nem dobnék ki az ablakon azért, hogy 3 hét múlva újat kelljen keresni, mert a hétköznapokban nem szeretném használni.
" sportülést nem szerette a gyerek, le is kellett cserélni. De ez valószínűleg egyedi eset."
Dehogy egyedi. Bár nem Stokke, de nekünk is kagylós kocsink volt, gyűlölte a gyerek és ezáltal én is.
A stokkénak ráadásul a mózese is vállalhatatlanul pici, ha ingyen adnák se kéne. Ami szintén negatívum, az a kupola. Sokkal alacsonyabb árkategóriában is jobbat adnak.
Egyébként szerintem több mint 10 éve volt divat a stokke, mint státusz szimbólum, ha ez alapján döntene valaki.
Szia! Nekünk 5 éve volt Stokke crusi. Nagyon szép és minőségi anyagok, nem csalódnál. Minden terepen könnyen elment. Én imádtam.
2 éves kora körül nagyon jó áron tudtam eladni és vettem egy extrakönnyű maclaren kocsit, az autóból ki be ráncigálni a nehéz crusit már meguntam ( kb 13 kg). De nem bántam meg 0-2 évig szerintem a legjobb választás volt. Nagyobb gyerekkel, úgy h már csak ritkán használtuk pedig elég volt egy könnyű kis kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!