Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ti hány hetesen kezdtetek el...

Ti hány hetesen kezdtetek el vásárolni babakocsit, babacuccokat?

Figyelt kérdés
Babakocsi,berendezés egyéb cuccok stb érdekel.

2019. jan. 26. 09:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Az első babánál 25 hetesen megvettük a babakocsit, mert akkor volt akciós amit kinéztem. 33 hetes voltam, mikor beköltöztünk a házunkba, minden mást utána vettünk. Kiságy már megvolt, az a férjem régi ágya volt felújítva, de azt is csak akkor hoztuk el anyósoméktól.

A második babánál 27 hetesen vettük az ágyat, akkor festettük ki a szobát és már úgy akartam berendezni, hogy már ott van, lássam, hogyan férünk, 32 hetes voltam mikor a babakocsit. Sok minden maradt a tesó után,pl. textilpelus, kifogó, unisex ruhák, mellszívó. Minden mást akkor vettem mikor már nem dolgoztam 36. hét után.

Amit leghamarabb megvettem a szoptatós párna volt, mert én is azzal aludtam, a 2. gyerkőcnél ez sem kellett már.

2019. jan. 26. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Miért került pár tök normális komment lepontozásra? Ide is unatkozni jöttök?
2019. jan. 26. 12:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze. Akinek épp nem tetszik amit írtam, simán lepontoz. De akinek ez örömet okoz, tegye, nem különösebben érdekel.
2019. jan. 26. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
21%
Ahogy nézem itt senki sem adott hasznos választ.
2019. jan. 26. 12:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Május elejére vagyok kiírva és március közepéig tervezek dolgozni. Akkor egyszerre akarok beszerezni mindent, de persze ha szembe jön valami jó áron akkor megveszem most is. Egyelőre a leendő gyerekszoba is inkább raktár, tavasszal lesz idő kipofozni, addig úgy sem tudnám hova tenni a cuccokat.
2019. jan. 26. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!