Miért szólják le sokan itt a Stokke márkát?
Szerintem itt sokan azonnal az Xplory-val azonosítják magát a márkát. Az nekem sem jön be. Viszont az új Trailz nagyon megtetszett, és első babás anyukaként szeretnénk a legjobbat a babának, meg az sem hátrány, ha nekünk is tetszik a járgány.
Aki azt írta, hogy ez külföldön az "alja kocsi", elárulná, hol él? Mert még az USA-ban is 300 felett van az ára, és tényleg csoda ország lehet, ahol az ilyen babakocsik tartoznak az alja szinthez.
A Trailz se jobb (számomra) egy fokkal sem. Soroljam?
-kagylós. Eszméletlen kényelmetlen alvásra.
-kicsi a kupola
-körülményes összezárni és sok helyet foglal összezárva is
-nagyon nehéz
Ezek egyesével is kizáró okok voltak nálam, nemhogy együtt és egy ennyiért árult kocsitól szégyen, amikor egy olcsóbb is többet tud. Pl: a cybex modellek. Plusz jobban is néznek ku.
Kérdező, akkor vedd meg neki. Nem is értem mi a gondod, minden bántás nélkül. Szerinted minden embernek ugyan azt kell szeretni?
Az meg elég viccesen hangzik, hogy te azért veszed meg mert a legjobbat akarod a gyereknek. Mitől a legjobb? Mert a legdrágább? És szerinted ez az újszülöttedet ez hol érdekli? Bírom mikor ez mögé bújnak az anyukák, közben arról van szó, hogy nektek ez tetszik és még pénzetek is van rá.
Hidd el más sem ad meg kevesebbet a gyerekének csak azért, mert olcsóbb babakocsiba teszi. A gyereknek a legtöbbet megadni nem abból áll, hogy stokke-ba teszed.
Stokke-ba tenni a te ízlésedről pénzedről, lehetőségeidről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!