Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért szólják le sokan itt a...

Miért szólják le sokan itt a Stokke márkát?

Figyelt kérdés
2018. dec. 8. 11:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szerintem itt sokan azonnal az Xplory-val azonosítják magát a márkát. Az nekem sem jön be. Viszont az új Trailz nagyon megtetszett, és első babás anyukaként szeretnénk a legjobbat a babának, meg az sem hátrány, ha nekünk is tetszik a járgány.

Aki azt írta, hogy ez külföldön az "alja kocsi", elárulná, hol él? Mert még az USA-ban is 300 felett van az ára, és tényleg csoda ország lehet, ahol az ilyen babakocsik tartoznak az alja szinthez.

2018. dec. 9. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, attól hogy valami drága még nem biztos hogy jó is. Itt is a márkát és nem a minőséget kell megfizetni. Vannak jobb kocsik fele ennyiért. Nekünk volt stokke, írtam is, a gyerek nem bírta elviselni. Vettünk egy Origamit, na abból ki se lehetett szedni. Én megvárnám míg megszületik a kicsi és belepróbálnám a babakocsiba.
2018. dec. 9. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:

A Trailz se jobb (számomra) egy fokkal sem. Soroljam?

-kagylós. Eszméletlen kényelmetlen alvásra.

-kicsi a kupola

-körülményes összezárni és sok helyet foglal összezárva is

-nagyon nehéz

Ezek egyesével is kizáró okok voltak nálam, nemhogy együtt és egy ennyiért árult kocsitól szégyen, amikor egy olcsóbb is többet tud. Pl: a cybex modellek. Plusz jobban is néznek ku.

2018. dec. 9. 19:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Oké. Akkor mondd el, szerinted miért ez a legjobb a gyereknek.
2018. dec. 9. 19:47
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, akkor vedd meg neki. Nem is értem mi a gondod, minden bántás nélkül. Szerinted minden embernek ugyan azt kell szeretni?

Az meg elég viccesen hangzik, hogy te azért veszed meg mert a legjobbat akarod a gyereknek. Mitől a legjobb? Mert a legdrágább? És szerinted ez az újszülöttedet ez hol érdekli? Bírom mikor ez mögé bújnak az anyukák, közben arról van szó, hogy nektek ez tetszik és még pénzetek is van rá.

Hidd el más sem ad meg kevesebbet a gyerekének csak azért, mert olcsóbb babakocsiba teszi. A gyereknek a legtöbbet megadni nem abból áll, hogy stokke-ba teszed.

Stokke-ba tenni a te ízlésedről pénzedről, lehetőségeidről szól.

2018. dec. 10. 07:40
 16/16 Aznna89 ***** válasza:
Érdekes hogy sokaknak a Stokke márka=Xplory. Pedig sok féle babakocsija van. Ès az àrával kapcsolatban is tévesek az infok. Nekem volt Xplorym ès nem volt többe mint más babakicsi. Most szintèn Stokkenk van Scoot v3. Ez màr terepebb változat de van ennèl nagyobb is. Azt hogy miért szoljàk le,nemt. Az biztos hogy kinèznek. Ezért cserèltem le az Xploryt. Miota Scootunk van,rànk se néz senki,pedig ez is drága elvileg... Sokkal dràgább babakocsik is vannak mègsem kapnak ennyi negativumot.. Egyèbkènt èn nagyon szeret(t)em mind a kettõt. Van szervízháttere. A mostanira is 3 èv gyàri garink van. Volt más kategoriàs babakocsink,gond volt a kerekeivel,hetekig mentem hogy találjak rá másikat. Tehát szàmomra már ez egy nagy pont. Tudom ha gond van vele csak egy telefon ès a szervíz elviszi,garanciàba megjavítjàk esetleg a komplett babakocsit cserèlik. A többi termèkèvel kapcsolatban nincsen tapasztalatom.
2018. dec. 22. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!