Kisfiam három hónapos, körülbelül egy hónapja kínszenvedés sétálni vele mert ordít a babakocsiban. Ha kiveszem és fogom elhallgat azonnam, de amint visszateszem ordít. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok. Mert így nagyon fárasztó vele sétálni. Hiszen kézben viszem,közben a babakocsit tolom. Aztán amikor elfárad berakom a kocsiba és elalszik,de addig fognom kell. Nem tudom kivárni mindig,hogy kellőképp álmos legyen,mert a.nagyobbik gyereket vinni,hozni kell az oviba.2018. szept. 4. 13:33
2/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá én is. De a kengurút nem ajánlják. A hordozó kendő meg nem vállna be.
2018. szept. 4. 13:44
4/12 A kérdező kommentje:
Valami olyan kellene amiben nekem háttal van,mert szeret nézelődni.
2018. szept. 4. 13:52
5/12 anonim válasza:
Olyan nincs, legalábbis ha fontos a gerince épsége.
7/12 anonim válasza:
Nem szereti a babakocsit, van ilyen. Rengeteg féle hordozó van, esetleg kérj kölcsön egyet-kettőt kipróbálásra.
8/12 anonim válasza:
Hordozd karikás kendőben.
Ott az oldaladra teheted és kilát, nézelődhet.
9/12 anonim válasza:
Én fiam is ilyen volt. Rátettem az autós hordozót a babakocsira.
10/12 anonim válasza:
Ha esetleg megpróbálnád beletenni a babakocsi sportrészébe?(Nem tudom milyen babakocsid van) Csak mert azon meg tudod emelni kicsit a fejét, hogy kilásson, annyi nem terheli a gerincét. Ha pedig elalszik, vissza tudod állítani vízszintesbe. Az én fiam így imádta a babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!