Stokke, vagy Bugaboo babakocsik a jobbak? Ki melyiket használta már? Mi a véleményetek róluk?
Bugaboo.
Stokket mostanság csak romáknál látok, legalabbis az Xploryt. Sok elégedetlen véleményt hallottam róla és sokan cserélik le másik márkára.
Mi személy szerint Cybex Priamet vettünk de ha ez a kettő közül kell választani akkor Bugaboo, a Fox nagyon tetszik nekem is.
Mindkettő tök fölösleges.
Én is külföldön élek, tényleg balkáni-orosz menőzés- és abszolút pénzkidobás.
1 éves kortól totál használhatatlan mindenki esernyő kocsira vált, mert a gyerek ki be ugrál ki be száll a babakocsból próbál menni stb.
Egyáltalán nem ajánlom egyik Stokkét sem mert pl az ülőrésze- kagyló nagyon picike a lábát ki sem tudja nyújtani benne.
A Bugaboo-t is küldöldön amúgy a Mamas and papas árainál 50 % olcsóbban árulják, originál bolti minőségben.
Mo-n minden de minden drágább.
A Bugaboo Cameleon túl alacsony, fék csak a kéznél van lábnál nincs, a Bee túl alacsony én nem szeretem absz városi babakocsi, de mivel nem esernyő én nem szerettem egyáltalán külföldön nagyon felkapott de iszonyat drága amúgy.
A többi Donkey és Buffalo pedig bazi nagy - BULKY - ahogy az angol mondja...
A Silver Cross is jó de nagyon nagyon drága, és absz ' brit dolog"
A leghasznosabb egy 3 kerekű futkosós amire mózest is tudsz erősíteni de utána esernyőként is tudod használni könnyű a súlya, könnyű összecsukni és rá tudsz pattintani egy hordozót.
Uppa baby is nagyon népszerű és egyébként ez sem olcsó kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!