Mi a véleményetek ezekrőla az ülésekről?
Figyelt kérdés
Ikerlányaim 3 évesek melyik lenne a legjobb? Kinek mi a tapasztalata ezekről?
2018. aug. 8. 17:31
1/9 anonim válasza:
Ezek nem bevizsgált ülések, én nem ajánlanám.
Kicsit drágább, de még nem horron árban: [link]
2/9 anonim válasza:
Ezek szinte semmi biztonságot nem nyújtanak. Cybex, britax, römer ezek jók.
3/9 anonim válasza:
Ezek nagyon gagyi ülések, mi ezen nem spóroltunk, mert nagyon fontos dolog, én két gyerekülés tesztet néztem át, az egyik a német adac teszt, a másik egy osztrák gyerekülés teszt, ezeket megtalálod a neten, a legolcsóbb ami jó helyezést kapott kb. 80 ezer ft, mi egy britax römert vettünk 110-ért
4/9 anonim válasza:
Ikreink vannak, a fiam most kapott ülést, bár ők még kisebbek. Cybex Juno Fix 2-t vettünk, és a lányomnak is ezt veszünk amint tud stabilan ülni. Nagy körültekintés és töréstesztek átmazsolázásával választottuk ezt. Mivel kettőt kell venni, azért százezreseket nem néztünk feleslegesen, mivel ez egy nagyon biztonságos ülés.
5/9 anonim válasza:
Én ilyet nem vennék. Nekünk cybex van, nem sokkal volt drágább, de sokkal nagyobb biztonságban van a kisfiam.
6/9 anonim válasza:
Besafe és cybex úléseket használunk.
Ezekről szerintem még törésteszt sincs..... nem ajánlom
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az esdigi válaszokat igazából csak keresgettem csak azon gondolkodom hogy 13 és 14 kilósak hogy 15-36-os ülést vegyünk vagy a 9-36-ost mert annak van belső biztonsági öve de a másiknak nincs
2018. aug. 8. 20:54
8/9 anonim válasza:
Egyiket sem!
Maxi cosi, besafe, römer, cybex, ami fontos, legyen ADAC tesztje....
9/9 anonim válasza:
Minél kisebb súlyátfogásút. Hiába létezik, de hogy lenne jó egy olyan ülés ami pl 10 hónapostól 10 évesig jó?
Lehet hogy 3 féle ülés kell egy gyereknek de így a biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!