Mi a véleményetek ezektől az ülésekről?
Mennyi idős - hány kg-os babának kell?
Én nemrég voltam a Brendonban, pont ezzel kapcsolatban érdeklődni. Két eladóval is beszéltem (egymástól függetlenek), és mind a ketten azt mondták, hogy a 9-36kg ülések nem igazán jók, hiszen olyna nincs, ami egy pici, éppenhogycsak 1 évesnek is igyanannyira biztonságos, mint egy kb. 12 évesnek. Vagy ennek jó, vagy annak. Így nem javasolták.
A Concord ülés amit linkeltél - ezt én is kérdeztem. Nem dönthető, ugyan jó széles, de bizonyos méret után a háttámlát le kell venni és akkor már csak az ülésmagasítót használod, ami viszont még nem elég annak a korú gyereknek.
Én azt javaslom, itt nézz körül, én ez alapján választanék, tesztek a gyerekülésekre: [link]
Első!
A concord tényleg nem dönthető? Mert én is szemezek vele a kupon miatt, és azt írják a leírásban, hogy dönthető. De ha nem, akkor felejtős...
A Concord Trimax igenis dönthető, plusz 1 fokozatban!
Nekünk ilyen van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!