Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van itt más is, aki nem...

Van itt más is, aki nem szereti hordozni a gyerekét? Titeket is meg szoktak szólni?

Figyelt kérdés
Sosem szerettem magamra kötni, engem idegesít, hogy rajtam van. Van néhány ismerősöm, akik állandóan osztogatják kéretlenül a tanácsokat, hogy milyen jó dolog "hurcizni", hiába mondom nekik, hogy én nem szeretem.
2018. jan. 21. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Utáltam. Orthopédus javasokram, hogy meiraiba hordozzom néha. Kutyasétáltatáshoz felkötöttem, mert az babakocsival kivitelethetetlen volt, de csak 1 hónapig kb. A következő kontrollon már minden rendben volt ( nem a hordozástól, hanem a terpesz betéttől) így többet nem kellett szerencsére.
2018. jan. 21. 21:35
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Eszembe sem jutott, hogy hordozzam a gyerekeket. Simán felnőnek anélkül, hogy rám lennének kötve.
2018. jan. 21. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Én csak hordoztam a lányom, soha nem volt babakocsink.

Engem meg azért szóltak meg, hogy jaj megfullad szegény baba :DDD

Bármit csinálsz, nem lesz mindenkinek jó és sajnos mindig lesznek akik kényszert érezzenek, hogy beszóljanak, kéretlen tanácsokat osztogassanak.

Én szülés óta lettem profi az "egyik füleden be, másikon ki" módszerben :)

Tedd azt ami neked és a babádnak a legjobb.

2018. jan. 21. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

Én is hordoztam, és engem azért szóltak meg. Nem lát ki, össze van nyomva, nem kap levegőt, ...

Az én babám üvöltött a babakocsiban, csak kendőben volt el. Itthon nem hordoztam, csak amikor mentünk valahova. Igazából én örültem neki, mert a kislányom könnyebb volt, mint a babakocsi és olyan a kertünk, hogy a babakocsit sokat kellett volna cipelni.

Igazából teljesen mindegy mit csinálsz mindig lesznek olyanok, akik jobban tudják hogy kellene.

2018. jan. 21. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
20%
Ez olyan, mint a cumi. Egy újszülött nem tudja magától, mi az a szilikon cucc, amit a szájába dugnak, vagy hogy fel lehet őt kötni az anyjára. Nincs olyan, hogy csak cumival nyugszik meg, vagy csak a kendőben. Ez csak és kizárólag az anyukákról szól. :)
2018. jan. 22. 00:31
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Engem sose szólnak meg, mert hordozok.

Én szoktam hordozni is a kisfiam, de babakocsizunk is. Ő nagyon szeret mindkettőben aludni, ha rajtam van nagyon hamar megnyugszik.

Igen, nem tudja egy baba mi az a hordozás míg meg nem tapasztalja. Viszont mikor csak kézben tartottam nem volt olyan nyugodt, hordozva szinte azonnal abbahagyja a sírást, mert jó érzés neki, hogy körbeöleli a hordozó eszköz. Én is szeretem, ahogy hozzám ér a kis teste.

A baba és anyuka igényei alapján kell eldönteni, hogy hordozza-e az anya a babáját, felesleges erőltetni. Senkire nem tukmálnám, mert nekem mennyire bevált.

2018. jan. 22. 01:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam hordozni.Se neki se nekem nem volt kényelmes pedig nagyon rákészültem de hiába.
2018. jan. 22. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!