Van itt más is, aki nem szereti hordozni a gyerekét? Titeket is meg szoktak szólni?
Figyelt kérdés
Sosem szerettem magamra kötni, engem idegesít, hogy rajtam van. Van néhány ismerősöm, akik állandóan osztogatják kéretlenül a tanácsokat, hogy milyen jó dolog "hurcizni", hiába mondom nekik, hogy én nem szeretem.2018. jan. 21. 20:01
1/17 anonim válasza:
Én se szerettem. Fajt a hátam tőle, nyáron összeizzadtunk, télen meg se próbáltam. Mondjuk nálam a baba se szerette, egyértelműen jobban érezte magát a kocsiban.
2/17 anonim válasza:
Én sem szerettem, de a fiam sem viselte jól, engem nem szólt meg érte senki.
3/17 anonim válasza:
Én sem szerettem, főleg mivel a kicsi 4 hónaposan már 8 kg volt, és nemigen bírta a hátam. + úgy gondolom, a babának is kényelmesebb a babakocsiban, mint órákig felkötve.
4/17 anonim válasza:
Elsővel meg se próbáltam, olyan távol áll tőlem a dolog :D Aludt ágyban sétáltunk babakkocsival, napközben elvolt játszószönyegen, egyáltalán nem hiányzott. Most várom a másodikat, adott egy barátnőm egy kendőt, de csak akkor fogom használni ha nagyon muszáj, szerintem nem normális arra szoktatni a babát, hogy ránk kötve éljen... de mindenki úgy csinálja ahogy gondolja.
5/17 anonim válasza:
Én úgy voltam vele, hogy milyen jó lesz majd folyton hurcolni... Aztán hamar rá kellett jönnöm, hogy a babakocsi sokkal praktikusabb. :) Azért persze hurcolom továbbra is sokat, de most már sokkal több időt tölt a kocsiban, mint magamra kötve.
6/17 anonim válasza:
Enyèm visotott a hordozoba mint akit nyuznak. Így ez szóba se jött.
7/17 anonim válasza:
Hurcizni?! De gáz. Nem, nem hurcizom, apja néha csatos hordozoban.
8/17 anonim válasza:
Engem is rá akartak beszélni, rokon anyuka sajnálgatta a gyerekemet, hogy szeeeegény milyen rideg a babakocsi. Hát, biztos rosszabb neki az arconat látni ahogy mosolygok és beszélek hozzá séta alatt, mint a "hurcizott" gyereknek aki az anyja lapockáját vagy tarkóját lesi meg a lakásban is, mert ott is csak összekötve tudnak létezni. :)
9/17 anonim válasza:
én sem szerettem egy percet sem, a gyerek is visított mint egy kismalac, ugyhogy ezt hamar elfrlejtettük, de nem örültem volna ha egész nap magamon kellett volna tartanom...
10/17 anonim válasza:
Én nagyon rákészültem: vettem kendőt, tanácsadó barátnőtől tanultam kötni... aztán a gyerek feszesség miatt üvöltött benne. Mire gyógytornász kimasszírozta, 9 kg-s 7 hónapos volt, ódzkodtam újra megpróbálni.
Később lett azért egy csatosunk is, de nem "hozta vissza az árát", olyan keveset volt rajtam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!