Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik hordozóeszközt ajánlod...

Melyik hordozóeszközt ajánlod egy 4 hetes baba hordozásához?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem ismerem ezeket az eszközöket, de mivel nagyon ajánlották nekem a használatát, szívesen kipróbálnám.
2017. szept. 27. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Rugalmas kendő.
2017. szept. 27. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Szövött kendő.

Karikás kendő.

2017. szept. 27. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
nagyon határesetként esetleg egy kendős podegi.
2017. szept. 27. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

Ha én újra vehetnék kendőt, akkor rugalmasat vennék.

Azt egy jó darabig lehet használni és amikor már nagyobbacska lesz, úgyis jöhet a csatos hordozó.

Szövött kendőnk volt, de az nem olyan jó esésű anyag és macerás a megkötése a hossza miatt. Egy lágyabb, rugalmas anyaggal ÉN jobban elboldogultam volna. De jönnek a hidegek, ezt majd vedd figyelembe.

2017. szept. 27. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
10%
Nandu szövött kendőnk van. Egyet kölcsön kaptunk, kipróbálni. Nagyon bevált, ilyet vettem, csak a nekem tetsző színben és hosszban.
2017. szept. 27. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Nandu kendőm volt, sajnos már későn jutottam hozzá egy dd Katjahoz. óóó, zongorázni lehetne a különbséget a kettő között.

Ha most kellene, biztosan valami extra-puha kisbabás szövöttet keresnék.

2017. szept. 27. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Amit én csinálnék: vennék egy rugalmast, azt kb 7kg-ig lehet használni (9 van ráírva, de akkor már megviseli az anyagot). Tudsz venni használtan 5-7e közt, de csakis olyat javaslok, ahol megvették, de csak pici babával, keveset volt használva. Ha ezt kinőtte vehetsz esetleg egy karikást, az sokáig jó, ezt olyan 15e körül kapsz, vagy bérelsz karikást vagy hosszúkendőt. Nálunk pl. 2 hétre 500ft a bérlés. Ha pedig már totyog, tudsz venni egy csatost, azt a legegyszerűbb felvenni.

DE

ha nem óckodsz a kötögetéstől, már az elejétől jó lehet egy hosszúkendő, érdemes sokat használt, jó puha kendőt venni. Nem sokkal olcsóbb egy kifogástalan állapotban lév használt kendő, mint egy új, de érdemes a használtra szavazni, az már be van törve, újszülöttnek nem annyira kényelmes egy új, de kemény kendő.

Nekem rugalmasom volt, azt eladtam, béreltem hosszúkendőt, közben varrattam egy karikást, és most húsvétra kaptam egy csatost.

2017. szept. 27. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!