Babakocsi vásárlása előtt állok és nagyon bizonytalan vagyok, szerintetek?
Ebben az árkategóriában én is a Graco Evo Trio-t tudom ajánlani, még 2 éve használjuk és szeretjük.
És nekem a választásnál hatalmas szempont volt, hogy ennek a babahordozója/autós hordozója ADAC teszten jól szerepelt. Sok babakocsi hordozója nem rendelkezik ehhez hasonló minősítéssel.
Én meg a másik Graco Evo-s vagyok :)
Én is sokat cipeltem, buszra, autóba pakoltam. Nagyon könnyen nyitható és csukható, Ikarus buszra is simán fel tudtam emelni egyedül, alapból sok helyen elfér, mégis masszív. Inkább városi, mint terepre való, de egyenletes, apró kavicsos úton mi rengeteget használtuk, és a fiam jókat aludt benne :)
Tényleg meg kell nézni, ki kell próbálni többet is. Pl az is szempont, állítható-e a tolókar magassága - nekünk a Graco pont jó a párommal, mert nem vagyunk magasak, de van, akinek fontos, hogy magasabbra lehessen állítani - a mi babakocsinkon pl ezt nem lehet. Mégis úgy érzem, hogy amennyire tanácstalanok voltunk a választás előtt, annyira jól sikerült a dolog. És az autósülést tényleg imádtam, lehet hozzá venni fixen rögzíthető talpat a kocsiba, amivel tényleg szuper kényelmes. Jó válogatást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!