Multifunkciós babakocsi vásárlása előtt állok! (sportrész, babahordozó, mózes. ) Kinek melyik jött be?
abc design cobra. Ezt már megkapod 80-ért használtan! Én inkább veszek használtan drágább jobb minőségű kocsit, mint újonnan rosszabb minőségűt!
Ez nagyon jó kis kocsi :)
Abc design cobra.
Mi is "használtan" vettük, 80-ért. Két hetet használták. 1,5 éves gyereknek vették meg a komplett szettet, aztán mégse tetszett nekik.
Sztem a Bebetto nem nehezebb az átlagnál. Igaz nálunk a strapabíróság volt a fő szempont, nem kell cipelnünk emeletre. De egyik barátnőm emelgette a mienket kíváncsiságból (ők cipelik a saját babakocsijukat), ő azt mondta,h nem is nehéz.
A csepeli bababoltban meg tudod próbálni. Vásárlás előtt amúgy is érdemes személyesen kipróbálni; tologatni, emelgetni.
A cobra 10,5 kg, a solaris 14,2 kg.
Szerintem nehezebb, bár nálam minden dkg számított, mivel kb 40 lépcsőn kell fel/le cipelnem.
Minden felfújható kerekű babakocsi nehezebb az átlagnál. Mondjuk nálunk a felfújható kerék is kizáró ok volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!