Babakocsi, pihenőszék huzatot átmosnátok ebben az esetben? Vagy Ti mossátok a baba érkezési előtt?
Figyelt kérdés
10 hét múlva érkezik a 3. Kis apróságunk, kB. Másfél éve nem használtuk a babakocsit, de mikor elraktam akkor gondosan át volt takarítva a váza, a huzata meg ki volt mosva. Kell vajon újra mosni?2017. júl. 19. 13:25
1/6 anonim válasza:
Én biztosan kimosnám, kitakarítanám.
2/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol és hogy tartottad.
Én gondosan elraktam a dobozába (zacskóban), azt hermetikusan lezártam, rágcsálóktól és mindentől mentes padláson várja a következő gyereket. Nem szándékozom újra kimosni, kivéve ha mégis valamilyen nem várt "baleset" éri.
4/6 A kérdező kommentje:
El van csomagolva nejlonba, és az egyik szobában van tárolva, amit nem használunk.
2017. júl. 19. 13:40
5/6 anonim válasza:
Én csak a friss illat miatt mosnám ki :)
Biztosan nem lett koszos, gondolom poros sem.
De nekem úgy van biztonság érzetem, ha érzem, hogy friss.
6/6 anonim válasza:
Ha így tároltad, biztos nem lett koszos, de - ahogy előttem írták - a frissítés miatt én is kimosnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!