Karikás kendő 2-2,5 éves kor között? Vélemény, tapasztalat?
Szeptembertől bölcsis lesz a fiam, szeptemberben lesz 26 hónapos.
Mivel elég messze viszem, a munkahelyemhez közeli bölcsibe (lakhely szerint teltház van), ezért a séta számára, illetve az ő cipelése hosszútávon nem lehetséges (10 méter után felkéredzkedik, meg fel-leszállásnál, mozgólépcsőn stb. úgyis felvenném).
Babakocsi kizárva, mivel vonatozunk a Keletiig, onnan pedig BKV, mozgólépcső/sima lépcső és egyéb akadályok, így a babakocsival járó állandó küzdelem és feszkó nem hiányzik és nem is praktikus, viszont a folyamatos emelgetésétől kikészülne a hátam, főleg ha van nálam még pluszban cipelnivaló.
Szóval szerintetek a karikás kendőben (vagy bármi, ami egyszerűbben felcsatolható) a cipelése megoldható? Bírná a kendő? Télen kabátra kívülre helyezhető?
Igazából valami olyan megoldást keresek, ami segít abban, hogy a folyamatos cipeléstől és fel-le hajolgatástól ne szakadjon le a karom és menjen szép a derekam.
Mekkora táv az az elèg messze?? Kismotor, esetleg futóbicaj??
Az fel sem merül benned, hogy megtanítsd sètàlni?
Szia!
Karikás kendő szerintem ennyi idős gyerkőccel nagyon nehéz lenne, főleg jogy az féloldalasan terhel. A gyereket elbírná, csak te nem bírnád a terhelést, mi kb 1 éves koráig karikásoztunk, utána csatos, félcsatos, onbu, vagy batyukendő. A legpraktikusabb nektek egy csatos, vagy onbu lenne, az könnyen fel és levehető. Az onbu hosszú távon húzza a vállat, tehát neked kell érezned hogy mi a legjobb nektek, ezért javaslom hogy menjetek el egy hordozós klubba, ott van lehetőség a próbára és a hordozási tanácsadók további tanácsokat tudnak adni. :) Illetve a legtöbb klubbtól lehet hordozót is kölcsönözni.
Jó babakocsival simán nem feszkó meg küzdelem.
Egyébként vmilyen toddler vagy mindenhol állíthatós csatos lehet még a megoldás.
Karikás 10-12 kg felett horror.
Különben Gyömrő-Oktogon a táv.
Mi 25 perc sétára lakunk a vonatállomástól. Innen vonatozunk a Keleiig. Ott átszállunk trolira, de az ugye nem az Oktogonon rak le, hanem az Izabellán, szóval egy 2 évesnek elég nagy séta, így marad a metró és földalatti, ahol meg ott a mozgólépcső stb, ahol úgyis fel kell vennem.
Különben örülök, hogy itt vannak olyan trollok, akiknek a gyereke 2 évesen, télen-nyáron, hóban-sárban-40 fokban, soha nem kéredzkedett fel anyuka ölébe egy hosszú távon.
Vagy még nem láttak 2 évest, az nem fog bírni folyamatos sétát, főleg fáradtan, pl. hajnalban, amikor kelni kell.
25 perc séta borzalmasan sok neki gyalog neked hordozóban!
Esernyő kocsi lenne a legjobb
??? Láttam már 2èvest,van is gyerekem,(nem egy), ezèrt nem èrtem, mièrt akarod cipelni? Mert nem azt írtad, hogy nèha-nèha felveszed, hanem hogy cipeled.
Persze, felkèredzkedik, de ez nem az jelenti, hogy akkor onnantól cipelned kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!