Akik Stokke babakocsit vettek, a baba mennyi idős koráig használtátok? Megvoltatok elégedve vele?
Ha jól tudom az instán számtalan magyar anyuka van fent csak be kell ütnöd hogy Stokke babakocsi, fent vannak képekkel, névvel, szerintem szívesen válaszolnak az összes kérdésedre.
Ha jól emlékszem a Dobó Ági szépségkirálynő áradozott erről a babakocsiról a blogjában, és az ő kisfia 2,5 éves koráig használta.
A gyk.hu molotov koktél dícsérni egy félmilliós babakocsit, pedig az egyetlen hátránya az ára!
Én csak jókat tudtam mondani róla és lehazugoztak...
Én semmilyen instabilitást nem éreztem inkább sokkal masszívvabbnak látszik mint az összes többi.
A Mammutban ki van állítva többféle is, nyugodtan tologathatod, húzogathatod, nagyon segítőkészek a boltban.
Minden jót!
Nem tudom milyen régi es használt típust vehettel mert a V4/V5 nekem ez volt, egy tankkal er fel!
Azert a nevetséges, primitív versbe foglalt karomkodasa nem azonos mint hogy en most is azt állítom a világ egyik egy legjobban kiképzett es legbiztonságosabb babakocsikat
Peg perego book-azonos árban?
230-250 ezerben all in!!
320.000 a V5 sport része!
100.000 a babahordozaj
70.000 a Mózese
35000 a lsbzsak
Nem olcsobb?
Nem ertem.
Drágám, ezzel a hazudozással le kene állnod...
A vehetnek 3 Stokket is, ha utánam dobnak sem kene ez baromi hihető mindenkinek...
En meg azt nondom a kedveskerdezonek hogy kettőt is vettem :)))
A V4-et eladtam, a V5 egy 15 hosnak vettem meg.
A kérdés arra irányult meddig lehet használni.
2,5 eves is simán belefér.
Yioda(aki állandóan lehazugoz mindenkit)
Ezúton is üzenem hogy köszönöm a kedves privátodat de nem vagyok prosti, és fürödni is szoktam. Akkor is ha te ennél sokkal csúnyábbat írtál, de ez nem az én szegénységi bizonyítványom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!