3 funkciós babakocsi közül mit ajánlotok ami könnyű és nem túl drága?
Figyelt kérdés
Újszülött kortól kéne.
Használtan venni mennyire rizikós?
2017. márc. 6. 14:47
1/4 anonim válasza:
A legkonnyebb kocsi az espiro. Eloszor en is jol belevalasztottam egy nehezbe, ami hiaba volt markas, de alig birtam betenni az autoba.
Szoval masodjara espiro vector air-t vettunk, 3:1-ben.
Pont most valik eladova, ha gondolod privatban tudok kepet kuldeni, ha erdekel, csajos szinu, sotetlila-sotet rozsaszinu.
Nyugodtam vehetsz hasznaltat, ha latszik a kocsin, hogy megkimelt, keveset hasznalt.
2/4 anonim válasza:
Nekünk a Mamma Kiddies 3:1-ben multifunkciós babakocsink van, újszülöttkortól. 130e-ért vettük a Babaszafariban. Nagyon könnyű tolni, esetleg felemelni, összecsukni is akár. Mintha semmit sem tolnék. A buckákat fel sem veszi.
3/4 anonim válasza:
én hiker kocsit vettem, nem a legkönnyebb, de simán tudsz vele lépcsőzni is, az autóba is könnyű betenni. Szerintem is nyugodtan vehetsz használtat, a kerekeit nézd, hogy ne legyen nagyon megkopva, ill a fékeket
4/4 A kérdező kommentje:
Fiúnak kéne, a csajos szín nem jó :)
Esetleg egyéb ötlet.
Amúgy az Espiro Vector Litet árulják még vagy márcsak használtan kapni, néztem a nagyobb bababoltokat de a honlapjukon nincs...
2017. márc. 7. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!