Milyen babakocsit vegyunk? ( max 100 ezerig)
fontos hogy konnyu legyen
lehetőség szerint 3 in 1
jo lenne nagy kosar de ettol el tudok tekinteni . A lényeg a suly .. mivel 21 hónap lesz a korkulonbseg es nem tudok egy totyogot es egy babakocsit is egyszerre cipelni
Ilyet adtunk a tesóméknak ajándékba, és nagyon jól bevált! Ha szeretnél mózest is, akkor lehet bele tenni puha falú, merev aljút. De nem szükséges, ők is így használták és kiválóan bevált.
Nekunk giordani ethos trio van.hasznaltan vettuk 50 ert.nagyon szeretem.
Nekem nem nehez,igaz a nagyok mar 8 es 10 evesek,plusz lift is van tehat nem is nagyon emelgetem.
Igazabol egy kezzel nem igazan fogsz babakocsit cipelni,akarmilyet is veszel.
Szerintem nezz korul hasznaltak kozt.vannak nagyon szepek az eredeti ar toredekeert,es ha valamiert megsem valna be,akkor nem buksz rajt annyit.
A mienkhez hasonlo van chicco es hauck markaju is (360°ban forog a felso resze.nem kell levenni es forditva visszatenni,csak a tolokart feltolni es atforditani.ez nagyon kenyelmes,hasznos es praktikus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!