Stokke xplory v3? Könnyű tolni nehezebb terepen is? (macskaköves út) Mennyi holmit lehet pakolni a lenti táskába? Most kirázza a gyereket vagy nem, a nem sima utakon? Nehéz összecsukni? Lépcsőzés nehéz vele? Milyen babakocsi?
Csak azok véleményét várom, akinek ilyen van vagy volt!!!
Hasznàltan szeretném venni!! Gerincbeteg vagyok, így próbálunk mindent úgy kialakítani, hogy ne keljen annyit hajolgatnom majd ha meglesz a kicsi! Ezért is gondoltunk erre a babakocsira!! Olvastam sok rosszat és jót is rolla, de jó lenne olyan emberek vàlaszàt hallani akinek ilyen van!!! Rosszindulatra semmi szükségem!!
Szia!
Nekünk V4 van de hatalmas kulonbsègek nincsenek..
macskaköves uton nem a legjobb tolni.. picit rázkodik mint BÁRMELYIK másik babakocsi is.
lépcsőztetésevel számomra semmi gond
és kb 10 mp alatt lehet összecsukni két mozdulattal!!
az alsó táskája kivülről nem tünik nagynak az igaz de rengeteg mindent belefér soha nem volt gondom ezzel.. pedig járunk napi bevásarárlásra is vele. én nagyon imádom használni és ahogy látom a babam is jól érzi magát benne :)
ami negatívum szamomra hogy elfoglalja az egész csomagtartónkat :(
a szülés után én is derékfájos lettem így nekem is jól jött hogy magasan van a baba es abszolut nem kell hozza hajolni ha a legmagasabb fokozatban van :) az összecsukásnal vagy kinyitásnal sem ! :)
jaaaa es ha megyunk valahova pl. orvos étterem stb.. ahol ülni szoktunk akkor mindig leengedem a mi ülőszintünkre vagy hogy mondjam :D remélem èrted.. ezt is nagyon szerettem benne
Nekem nincs, de kulfoldon elek, itt rengeteg van, teljesen mindennapos kocsi. Probalgattam mikor valasztottam a kocsinkat. Csak otthon a balkanon szamit ez nagy cuccnak, - ezert allandoan a negativ megjegyzesek, ne foglalkozz veluk ( itt egyebkent ez kozep kategoria ) .
A gerincbetegeknek kivalo, mert magas. Lepcsozni jol tudsz vele. Viszont nehez es nagy, igy a fajos hataddal emelgetni nem tudod.
v4-em van nekem is.
A macskakőtől függ, egyszer a Várban halálra szenvedtem magam vele, a bolygókerék miatt: ott ugyanis nagyon kiemelkednek a kövek, nincs köztük toldás. Viszont pl. a Bazilika terének macskakövén rendesen fut a kocsi.
Az valóban nagy előnye, hogy magas kocsi, a férjemnek baj van a derekával, tökéletesen beválik neki. Nekünk a lépcsőztetés beválik jól vele, de barátnőmnek pl. nem ment jól, lehet ez is lépcsőfüggő. Könnyű szétkapni, ha lenne egy hatalmas lépcsősor, amin nem megy át.
Amire szerintem nem jó, de lehet, hogy más kocsi sem, nem tudom:
-nem tudom gyorsan és egyszerűen összecsukni
-ha pl. egyszerre 10 liter tejet veszel, az nem fér majd bele az elülső táskájába
Egyébként sokan rosszakat írnak róla, mert nem tetszik nekik. Ami más, az sokakból tehetetlen dühöt vált ki, mintha bántaná őket a kocsi a jelenlétével valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!