A bolygó kerekű babakocsi jobb, vagy a sima?
A bolygókerekű, hiszen azt úgy tudod tolni, mint egy bevásárlókocsit. A simát minden kanyarban a két hátsó kerekére kell emelni és elfordítani. Volt olyanom, egy borzalom.
2008. ápr. 12. 19:26
2/11 A kérdező kommentje:
Attól függ.Nálunk szinte az egész város macskaköves vagy ahol nem ott nagyon rosszak az utak,emiatt össze-vissza jár a kocsi kereke.Nekünk a sima nagyobb kerekű babakocsit könnyű tolni, a másikat lehetetlen.
2008. ápr. 12. 20:19
szerintem is a bolygó kerekű, de fixálható.
könnyebb vele fordulni, de képzel el milyen egy salakos, kavicsos terepen menni egy ilyen pörgő-forgó kerékkel :(
borzalom, ezért legyen fixálható
2008. ápr. 12. 20:20
5/11 A kérdező kommentje:
Még jó hogy ennyiféle van:-), köszönöm a válaszokatlegtöbbet sima úton mennénk,a bolygós az kis kocsi, de nem fixálható,a sima meg nagy kocsi.Ezeket úgy kapnám kölcsön,szval melyiket is válasszam,azt hiszem akkor a simát.
Aki nem szereti a bolygókerekűt, annak általában az a baja vele, hogy olyan helyeken, ahol csúszós a padló (bevásárlóközpontok kőpadlója például), ott nem fordul el a kerék, hanem csak csúszik keresztben, ezért nehéz tolni a kocsit.
Én ennek ellenére azt gondolom, hogy több az olyan hely, ahol jobb a bolygókerék.
2008. ápr. 12. 20:27
Nekem volt ez is, az is. A bolygó kerekűt én nem szerettem, a sima nagyot AZT igen. Azért is mert 16 hónapos volt a nagyobbik baba mikor megszületett a kicsi, de a nagyba mind a kettő bele fért.(kicsi feküdt a nagy ült, majd mind a kettő ült és elfértek. SZÁMOMRA HASZNOSSABB ÉS JOBB VOLT A SIMA!
2008. ápr. 12. 23:57
a bolygokerekü az egy SZAR,
A SIMA PEDIG SZUPER.
nemis értem hogy miért vannak oda a bolygokereküért.fordulni sem lehjet vele. ide-oda csámborog.
mondjuk a bevásárlo kocsikat sem szeretem.
de ha te szereted tolni a bevásárlokocsikat akkor neked a bolygos valo. de tényleg jobb a sima. még fordulni is jobb.
2008. ápr. 13. 02:05
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem tologasd egy kicsit mind a kettöt és rájösz neked melyik a jobb.Én a simával nem tudok közlekedni,a bolygókereküt az első alkalommal össze-vissza toltam ,de mostmár úgy megy ahogy én akarom.A simával még mindig nem megy pedig azt is gyakoroltam
2008. ápr. 13. 18:52
Kapcsolódó kérdések: