Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikreknek muszáj ikerkocsit...

Ikreknek muszáj ikerkocsit venni? Két sima babakocsi nem praktikus?

Figyelt kérdés
A párom viszonylag gyakran ráér velünk lenni, de ha mégi egyedül kell mennem, akkor egy babát vinnék kocsiban, egyet pedig kenguruban vagy kendőben. Ha pedig kettesben megyünk, akkor mindenki tol egy-egy kocsit.
2009. júl. 9. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
ha tényleg nem használnád ne vedd meg..így szoktál közlekedni?
2009. júl. 9. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Iker vagyok én is.Nekünk szembe ülős iker babakocsink volt,anyuék elmondása szerint praktikus volt és így el tudtunk "beszélgetni",nyugodtabbak voltunk,hogy láttuk egymást.Szerintem,ha nagy átlagban egyedül tolnád őket,akkor úgy gondolom jobban jársz az iker kocsival.
2009. júl. 9. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"viszonylag gyakran ráér" - ezt írod

de ha két sima kocsit vesztek, azzal számolnod kell, hogy egyedül _soha_ nem tudsz majd elmenni sehova, mert egyszerre kettőt nem tudsz tolni

2009. júl. 9. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a pikolo babakocsihoz pl lehet kapni kapcsot vagy mit,amivel ha 2 különálló pikolo kocsit veszel össze tudod kapcsolni őket,lehet másik kocsiknál is van ilyen
2009. júl. 9. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ma kenguruban vittem a 6 kg-os babámat, az elején nem volt semmi gond, azután egyre inkább kezdtem érezni, h fáj a hátam, baba nyűgös lett, le akart piheni, végül kezemben cipeltem haza.Pedig csak a postára mentünk levelet feladni.

Nem könnyű ikreket kihordani, gondozni és az első néhány hónapban biztosan nagyon fáradt leszel. Szerintem ne terheld a szervezeted azzal, hogy cipeled az egyik babát. Szerintem jobban jársz ha iker kocsit veszel, sokkal könnyebb lesz és a párodra sem kell várni ha éppen el akarsz menni valahova.

2009. júl. 9. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon fárasztó lenne az egyiket mindig cipelni. De az megoldás lehet, hogy eleinte elszenvedsz így, aztán esernyőre csukható babakocsikat már tényleg össze lehet kapcsolni, azaz kb. 9 hónapos kortól már tudjátok őket ezzel külön, vagy egyedül is tolni. De addig...

Én úgy gondolkodtam, hogy vettem egy ikerkocsit (egymás mögött, szembefordítható, satöbbi, tehát nem egymás melletti) a Vaterán és ha már nem kell, ott is fogom eladni.Nincs túl sok belőle, így szerintem el fog kelni simán. Így gyakorlatilag ingyen van és NAGYON hasznos!

2009. júl. 10. 08:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintemm hülyét fogsz kapni,akárhányszor egyedül kell menned valahova.Kéne keresni olyan kocsit amit ikerkocsi de esetleg szét is lehet kapcsolni
2009. júl. 10. 09:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van a városban ikerpár,külön kocsiban.Nagymama-anyuka viszik őket.

De van vmi kapocs amivel két sima kocsit összekapcsolhatsz ha együtt akarod őket tolni.

2009. júl. 10. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak egy babám van, de a kenguruzás azért elég durva vele. 7 hónapos 9 kiló, ráadásul 500 fok van, még össze is izzadunk. Ehhez még tolni egy babakocsit is, háááát.... Én nem vállalnám be.
2009. júl. 10. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!