Ikreknek muszáj ikerkocsit venni? Két sima babakocsi nem praktikus?
"viszonylag gyakran ráér" - ezt írod
de ha két sima kocsit vesztek, azzal számolnod kell, hogy egyedül _soha_ nem tudsz majd elmenni sehova, mert egyszerre kettőt nem tudsz tolni
Szia!
Én ma kenguruban vittem a 6 kg-os babámat, az elején nem volt semmi gond, azután egyre inkább kezdtem érezni, h fáj a hátam, baba nyűgös lett, le akart piheni, végül kezemben cipeltem haza.Pedig csak a postára mentünk levelet feladni.
Nem könnyű ikreket kihordani, gondozni és az első néhány hónapban biztosan nagyon fáradt leszel. Szerintem ne terheld a szervezeted azzal, hogy cipeled az egyik babát. Szerintem jobban jársz ha iker kocsit veszel, sokkal könnyebb lesz és a párodra sem kell várni ha éppen el akarsz menni valahova.
Szerintem nagyon fárasztó lenne az egyiket mindig cipelni. De az megoldás lehet, hogy eleinte elszenvedsz így, aztán esernyőre csukható babakocsikat már tényleg össze lehet kapcsolni, azaz kb. 9 hónapos kortól már tudjátok őket ezzel külön, vagy egyedül is tolni. De addig...
Én úgy gondolkodtam, hogy vettem egy ikerkocsit (egymás mögött, szembefordítható, satöbbi, tehát nem egymás melletti) a Vaterán és ha már nem kell, ott is fogom eladni.Nincs túl sok belőle, így szerintem el fog kelni simán. Így gyakorlatilag ingyen van és NAGYON hasznos!
Nálunk van a városban ikerpár,külön kocsiban.Nagymama-anyuka viszik őket.
De van vmi kapocs amivel két sima kocsit összekapcsolhatsz ha együtt akarod őket tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!