Szerintetek ez a babakocsi fiús / lányos / unisex?
2017. febr. 8. 18:57
21/31 anonim válasza:
Nekem is egy picit lányos INKÁBB. De ez nem azt jelenti, hogy fiúnak nem lehetne. Például egy királykék babatakaróval kizárt, hogy bárki is lánynak gondolná a babát :)
22/31 anonim válasza:
És akkor pl. szerintetek ez sem unisex? [link]
23/31 anonim válasza:
Sőt, ez meg fiús és pöttyös. [link]
A babakocsi nem ruha.
24/31 anonim válasza:
Sztem is unisex, de nyugodj meg, a kék babakocsiban fekvő, kék színű bundazsakban lévő gyerekekről, aki barna takaróval van betakarva, és látszik a kék sapija, szóval őróla is megkérdezik, h fiú v lány.
25/31 anonim válasza:
19:
Én is válaszoltam, korábban.
De a akkor sem kell lerondázni, teljesen irreleváns információ, ráadásul bunkó a hangnem így.
26/31 wadgulya válasza:
szerintem lányos, egyértelműen, a pöttyök miatt.
pöttyös kisfiú cuccok nem igazán vannak.
vicces, hogy az eladó, aki mutogatja, pont ugyanolyan pöttyös blúzban van. :)
27/31 anonim válasza:
A pottyos lanyos, egyertelmuen. Ez nekem olyan, mint kisfiukon a rozsaszin ing, divat a jott hogy legyen a rozsaszin is unisex, de attol meg lanyos maradt.
28/31 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, simán beletenném a kisfiamat is :)
ha nagyon gondolkodsz, egy fiús kék felvarrót rávarrsz és megoldva :)
ha jó áron van, én biztosan megvenném.
29/31 A kérdező kommentje:
A tegnap esti ultrahangon megmutatta magat a baba, kisfiu lesz, ugyhogy arra jutottunk, hogy nem vesszuk meg. :)
2017. febr. 10. 11:06
30/31 anonim válasza:
Jó döntés,mert ez nagyon ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!