Miért vannak leakciózva a bebetto babakocsik?
Nekünk igaz Solaris-unk van (még 2 éve vettük újonnan).
Akciós ár: szerintem üzleti fogás. Hiszen az ember szívesen vesz valamit jóval olcsóbban. Így a jelen árban annyiba kerül, mint egy középkategória ára. És a vevő úgy érzi mekkora üzletet csinált, hogy x ezerrel olcsóbban vette.
Miért veszik? Mert szerintem jó kocsi. Nekünk semmi baj nem volt a 2 év alatt. Tény, hogy nem az a könnyű kocsi kategória (mint sok másik kocsi sem), de ez nem mindenkit zavar) Nekem nem kellett (max 2 lépcsőt) emelni, így nem zavart a súlya. DE tolni nagyon könnyű. Nagyon jól lehet irányítani.
Sziasztok.Valóban szuper babakocsi csak ajanlani tudom fél kézzel tolom a kislànyt aki 13 hós. Imad benne lenni ő is nem ugy mint a másikba.Egy hónapja vettük gyönyörű a kivitelezés szebb sokkal mint a promós fotókon. 12kgot irnak de en simán felemelem és pl ha lépcsőn kell fel le tologatni nagyon könnyen lehet.Hozzáteszem az előző babakocsink diverso volt amit utáltam mert nehezen volt irányitható es lepcsőre is nehezen tudtam felhúzni.
En csak ajánlani tudom a bebetto nico s linet.
Amúgy legtöbbször az van leakciózva a bebettók közül, ami kifutó termék. A most akciósak között is van olyan.
A súlya nem mindenkinek mérvadó, nem mindenki akarja emelgetni. Az irányíthatósága meg nem a súlyától függ, ahogy az sem mennyire könnyű vagy nehéz tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!