Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ma jon meg a babakocsi amit...

Ma jon meg a babakocsi amit vettem. Futar hozza. Kibonthatom fizetes elott?

Figyelt kérdés
Hasznaltan vettem babakocsit a jofogason,ma jon meg.megvarja a futar mig gyorsan kibontom es atfutom,hogy nincs e eltorve,vagy nincs e valami nagyobb egybol feltuno hibaja?
2017. jan. 25. 05:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos nem várhatja meg.

Ő csak a csomagolás épségéért felelős, a termék minősége nem rá tartozik, hanem Rád és az eladóra. Ingyen nem viheti vissza..

Ha kibontottad és kifogásolható, akkor saját költségeden kell visszajuttatnod az eladónak, vagy ahogy megegyeztek. .

2017. jan. 25. 06:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sajnos úgy van, ahogy az első mondja. A futárcégek csak a külső csomagolásig felelősek. De ez még új termékre is igaz, nemhogy használtra. Ha a külső csomagolás nem sérült, de a termék az igen, az csak rád és az eladó tartozik.
2017. jan. 25. 07:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fizetés előtt nem bonthatod ki!!

Előbb kifizeted és utána bonthatod! Az már a futár belátása,hogy megvárja-e ezt vagy sem!

2017. jan. 25. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Szia,

én rendeltem már online tv-t, mikor hozta a futár kifizettem, és szóltam neki, hogy ha nem gond akkor most ki is bontanám, hogy nem-e sérült, és be is dugom, hogy egyáltalán működik-e, meg, hogy ő is lássa, hogy nem utána dobtam le és azért sérült pl.

Mondta, hogy persze, még segített is, max 5-10 perc volt az egész.

2017. jan. 25. 08:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Férjem futárcégnél dolgozik ausztriában. Ők csak a külső csomagolásért felelősek. Fizetés elött nem bonthatod ki, mert ha nem stimmel valami az áruval a futár nem tudja bizonyítani, hogy nem ő bontotta ki.

Az már más kérdés, hogy utána megvárja e hogy megnezd. Férjem nem várja meg, nincs rá ideje ígyis este 9-kor ér haza. Kb 150 csomaggal megy ki minden nap. Szóval ha a futár nem várja meg az nem jelenti azt, hogy milyen bunkó egyszerűen nincs rá idő.

2017. jan. 25. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nyáron vettem ugyanígy a jófogáson babakocsit, kérdeztem a futártól, hogy ha sérült, visszaviszi-e, de mondta, hogy azzal már nekem kell foglalkozni, ő átadja, én azt írom alá, hogy a csomagot vettem át sértetlenül, ha a terméknek baja van, azt az eladóval meccsezzem le.

Szerencsére nem volt baja, bár így az utánvétnek nem sok értelme van szerintem...

2017. jan. 25. 23:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Hat sajnos megjartam.

Nem is firtattam ezt a kibontom dolgot,mert ugy be volt csomavolva a kocsi,20 percig bontottam.

Es sajnos el volt torve az a muanyag,amivel ossze lehet csukni :(

Az elado allitja,hogy nala meg ep volt.hivtam a futar ceget,mondtak,hogy kuldjek emailt fenykepekkel.

Igy sajnos szamomra hasznalhatatlan,mert napi szinten autozok a gyerekekkel,es ahoz ossze kell csukni.

Kivancsi vagyok mi lesz a vege.most babakocsi nelkul maradtam :(

2017. jan. 26. 06:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ó, de sajnálom! 😔
2017. jan. 26. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes amit a 4es irt. Postánál voltam csomagos. Nos ha lett volna egy ügyfélre 10 percem. Ott 6 óra alatt 100 csomag 90 címhely volt átlag. Amíg nem fizetett az ügyfél addig nem veheti kezébe a csomagot ez a szabály. Rá volt írva a csomagra,hogy törékeny? Lehet a futár törte össze de ha nincs ráírva,hogy törékeny... nem sok szerencséd lesz. Azért sok sikert hozzá.
2017. jan. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!