Babakocsi lábzsák nélkül? Kaptunk egy sportbabakocsit, de sajnos lábzsák nincs hozzá. Télen használhatom így, vagy túl hideg, inkább majd csak tavasszal? 6 hónapos a kisfiam. Kioktató, okoskodó válaszokat nem kérek. Köszi.
Szerintem hideg lesz igy telen.
Ha a gyerekre adsz overallt es ratekeresz egy pledet, akkor talan jo lehet, csak en azert nem szerettem igy, mert hiaba toltam be a pled szelet a gyerek ala, amennyire csak tudtam, akkor is lerugta, kicsiszott a pled, ahogy mozgatta a labat.
Nem irtad, hogy milyen fajta a babakocsi, de nezz korul neten, nagy esellyel talalsz hozza valo labzsakot, mert a legtobb fajtahoz kulon megveheted, de lattam mar marka nelkul is olyat, ami majdnem mindhez jo. Nezz korul szeritnem neten, vagy nagyobb bababoltban, ahol bele is tudod probalni.
Köszi a válaszokat. L.Rossi a márkája,legalábbis ez van ráírva. Kerestem hozzá lábzsákot,de konkrétan ilyen márkához nem találtam.:( Az ubiverzálisak meg nagyon drágák.
Van egy másik babakocsink,akkor lehet,hogy maradok annál,csak nem szeretem,mert nagy böhöm,nehéz irányítani,stb.
Baba-mama csooportokban, pl. fb-on egy csomó bundazsákot találsz, alig használtan, 5-8 ezer ft között. Van hordozóba és mózesbe köthető, és sport részhez is, ami sport kocsihoz van, az kicsit hosszabb. Jófogás is tele van :)
ilyenekre gondolok.
Másfél hete Aldi v. Lidlben volt 7 ezerért darabja.
nekunk volt, làbzsàk is és bundazsàk is, de nem hasznàltuk.
overàll volt rajta, néha még plédet is tettem rà..de a gyerek ugy izzadt, csurom viz volt a hàta..pedig mi az Alpokban élunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!