Anyukak. Milyen hordozot vegyek amivel ti is elegedettek vgytok es ujszulott kortol is ajanlott? Es arban is kedvezo
Kendőt. Pl. szövött Lanny Lamb. Újszülött kortól csak a kendőt lehet használni.
Rugalmas kendőt, csak 1-2 hónapig praktikus használni, a karikás 3 hó után kényelmetlen.
Sima szövöttet vennék, pamutot.
(Én pamut szövött Lenny Lamb-et vettem, egyelőre csak pocakkötésre használom, de nagyon jónak érzem.)
A kendőt max 3 perc felkötni, ha már belejöttél :)
Bondolinoval a hordozó tanácsadók ajánják megvárni a 3-4 hónapot. Onnantól már mehet az Emeibaby is.
Én egy perc alatt is felkötöm a kendőt :))))
Most rugalmas kendőt vettem a kicsinek, a fiamnál szövött kendőt használtam, mind a kettő olcsóbb kategória. Jelenleg ötezer forint volt a rugalmasom.
én míg pici volt, rugalmasban hordoztam, most varrattam egy hosszúkendőből két karikást (egyik enyém, másikat eladtam), ez most még jó hosszú távra is, mert csak 6kg, illetve pl. bevásárláshoz hamar fel lehet kapni, később ha sétálni megyünk és elfárad, könnyebb ebbe beledobni, mint kézben vinni hazáig, pláne, ha van egy-két szatyrod is. Tervezek a közeljövőben venni egy hosszúkendőt, amivel tudom előre és hátra is kötni, majd később egy csatost vagy félcsatost.
Ha belefér, én most rugalmast vennék, picikének az a legölelősebb, majd később egy hosszút. De lehet kölcsönözni is, többfélét kipróbáltok, és meglátod, nektek melyik a legjobb. Hosszú kendőben is van különbség, nekem most egy Lujzus folklórom van, később egy indigo love-ot szeretnék venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!