Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ti hol szoktátok kimosni...

Ti hol szoktátok kimosni télen a babátok babakocsiját?

Figyelt kérdés
Még kimosni ki is tudom az udvaron, de hol szárad meg? Babám csak abban alszik napközben.
2016. okt. 27. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát max benn, ha nem levehető a huzata. Bár nem tudom milyen a babakocsid, de nekem már a 2. gyerkőc nyüstölte és még csak most kellett kitakarítani a 3. előtt, mert max a lábrésznél lett sáros a sportrész (mózesnek ki lehet venni a belsejét) és ott ha megszáradt csak le kellett törölni.
2016. okt. 27. 15:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Mivel nem iszik, eszik a kocsiban, így nincs igazán mit takarítani rajta. 14 hónap alatt egyszer se mostam ki.

Még a mózesben alátét volt plusz textilpelus alatta, csak azt kellett cserélni.

2016. okt. 27. 15:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Anmar Golden Rosse
2016. okt. 27. 15:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Az én tíz hónapos babám benne eszik.
2016. okt. 27. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Tíz hónaposan már nem ott kellene ennie, és aludni is a kiságyában kellene. Rosszul szoktatod.
2016. okt. 27. 15:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor hogy etessem, ha mindig mozog? Amúgy a kiságy fent van az emeleten.
2016. okt. 27. 15:42
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
Erre való az etetőszék 5 pontos biztonsági övvel.
2016. okt. 27. 15:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Az emelet le van zárva napközben? Bébiőr mellé, aztán oda mész a házban, ahova akarsz, amíg ő alszik.
2016. okt. 27. 15:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Nincs etetőszékünk. Már megszokta a babakocsit, születése óta abban alszik.
2016. okt. 27. 15:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is fent volt a kiságy az emeleten, napközben is ott aludt. Enni meg az etetőszékben, annak is van öve.

A mi babakocsinknak kivehető, mosható ülésbetétje van (+az övön lévő szivacsos részek is leszedhetők, moshatók), kb fél nap alatt megszáradt.

2016. okt. 27. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!