Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ki mikor vette meg a babakocsi...

Ki mikor vette meg a babakocsiját?

Figyelt kérdés
Van aki babonából vett csak az utsó pillanatban? Mikor szokás megvenni és miért? Hülyének néznek a boltban ha pici pocakkal már megveszem? Engem boldoggá tesz ha megvehetem már most. Azt látom hogy a babakocsit néző kismamák 99%-a naaagy pocakos már. Ennek csak az az oka, hogy fölöslegesnek tartjátok előbb megvenni, vagy más? Csak én vagyok egyedül aki simán megveszi csak félidősen?
2015. nov. 7. 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Januárba vettük és májusba szültem.
2015. nov. 7. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát a harmadik gyerekem konkrétan még meg sem fogant, amikor megvettem a babakocsiját. :)

Én is gondolkodtam, hogy "normális vagyok-e", de pont árulta valaki használtan és nagyon olcsón azt a modellt, amit szerettem volna, így megvettem. :)

2015. nov. 7. 23:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 24. hét környékén jártam, mikor megvettük. Találtunk egy jófajtát ami tetszett és megfelelt az elvárásainknak. Rendes áron sem volt nagyon drága, de épp akkor le volt akciózva, lecsaptunk a lehetőségre.
2015. nov. 7. 23:12
 4/11 anonim válasza:
69%
Enyémet anyukámék vették meg 26 évvel ezelőtt.
2015. nov. 8. 07:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Aprilisi lesz a babám, de már nézegetem a babakocsikat. Ha lány lesz már van egy kiszemeltem (használt, ha addig nem adják el), azt meg is veszem. Nem vagyok babonás.
2015. nov. 8. 08:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5 hónap körül vettük meg, de én megbántam.

Amit tényleg használtunk és megfelelt minden tekintetben, azt csak akkor vettük meg, amikor az első fiam már 8 hónapos volt és tudott ülni.

Előtte a méreg drága, gyönyörű Emmaljunga kocsink az összes kiegészítőjével a lakás dísze volt, de nem fért el az autóban és egyáltalán nem volt kompatibilis az utazási szokásainkkal. A gyerekeket magamra kötve hordoztam, majd esernyőkocsiban toltam. Nálunk használati időben derült ki, mire is van igazából szükségünk.

2015. nov. 8. 08:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

36 hetes terhes vagyok. Mi most vettük meg. Mert elég szűkös a lakás nem tudtuk még hogy hova rakjuk.. Előtte én be akartam fejezni a babaszobát.

De akkor veszed meg amikor szeretnéd :)

2015. nov. 8. 09:08
 8/11 anonim ***** válasza:
28 hetesen vettük meg, szerintem félidősen is megveheted :-)
2015. nov. 8. 10:58
 9/11 anonim ***** válasza:

1 hónappal előtte vettünk babakocsit, de a terhességem elejétől rá voltam állva a témára, hogy milyet és mennyiért.

Mellesleg jobb beosztani a pénzt, és nem mindent a végére hagyni, szóval hajrá! :)

2015. nov. 8. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem több mindentől is függ.

Ha tudod tárolni, amíg nem érkezik meg a baba (habár utána is tárolnod kell valahol), akkor bármikor meg lehet venni.

Ha megvan már a kiszemelt, és számít az ára, akkor érdemes megvenni, amikor van egy akciós darab, vagy épp kezd elfogyni/kifutni. Ha nem számít az ára, és/vagy nincs még meg, hogy pontosan milyet szeretnél, akkor érdemes elmenni egyik-másik boltba, érdeklődni, infókat gyűjteni.

Ha babonás lennél, akkor a saját lelki nyugalmad előbbre való lenne, és így, hogy nem vagy babonás is az, tehát ha be vagy zsongva és megteheted, menj el és nézz körül, illetve nézzetek körül a pároddal, esetleg szülőkkel, barátnővel stb, és vegyétek meg. :)

2015. nov. 9. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!