Ki mikor vette meg a babakocsiját?
Hát a harmadik gyerekem konkrétan még meg sem fogant, amikor megvettem a babakocsiját. :)
Én is gondolkodtam, hogy "normális vagyok-e", de pont árulta valaki használtan és nagyon olcsón azt a modellt, amit szerettem volna, így megvettem. :)
5 hónap körül vettük meg, de én megbántam.
Amit tényleg használtunk és megfelelt minden tekintetben, azt csak akkor vettük meg, amikor az első fiam már 8 hónapos volt és tudott ülni.
Előtte a méreg drága, gyönyörű Emmaljunga kocsink az összes kiegészítőjével a lakás dísze volt, de nem fért el az autóban és egyáltalán nem volt kompatibilis az utazási szokásainkkal. A gyerekeket magamra kötve hordoztam, majd esernyőkocsiban toltam. Nálunk használati időben derült ki, mire is van igazából szükségünk.
36 hetes terhes vagyok. Mi most vettük meg. Mert elég szűkös a lakás nem tudtuk még hogy hova rakjuk.. Előtte én be akartam fejezni a babaszobát.
De akkor veszed meg amikor szeretnéd :)
1 hónappal előtte vettünk babakocsit, de a terhességem elejétől rá voltam állva a témára, hogy milyet és mennyiért.
Mellesleg jobb beosztani a pénzt, és nem mindent a végére hagyni, szóval hajrá! :)
Szerintem több mindentől is függ.
Ha tudod tárolni, amíg nem érkezik meg a baba (habár utána is tárolnod kell valahol), akkor bármikor meg lehet venni.
Ha megvan már a kiszemelt, és számít az ára, akkor érdemes megvenni, amikor van egy akciós darab, vagy épp kezd elfogyni/kifutni. Ha nem számít az ára, és/vagy nincs még meg, hogy pontosan milyet szeretnél, akkor érdemes elmenni egyik-másik boltba, érdeklődni, infókat gyűjteni.
Ha babonás lennél, akkor a saját lelki nyugalmad előbbre való lenne, és így, hogy nem vagy babonás is az, tehát ha be vagy zsongva és megteheted, menj el és nézz körül, illetve nézzetek körül a pároddal, esetleg szülőkkel, barátnővel stb, és vegyétek meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!