Mit tanácsoltok az autóútra, hogy kibírja a kisfiam?
Figyelt kérdés
A kisfiam utàl mindent, amiben nem lehet mozogni, igazi kis sajtkukac, 4 hónapos. Legyen az babakocsi, autósülés. Viszont most mindenképp le kell utaznunk vidékre 150 kilóméter ès a kisfiam max 20 percet van el az autósülésben ébren, ha nagyon álmos max 30 percet bealszik és utána üvöltés. Pedig vettûnk neki egy nagyon jó minőségű dönthető, kiparnàzottat, de az egy helyben maradás miatt ezt sem szereti. Próbálkoztam már mindennel...hangos zene, egy tucat játék, de sajnos most 2 óráról van szó, nem 20 percről. Segítség! Már előre görcsben a gyomrom.2016. okt. 7. 13:31
1/5 anonim válasza:
Sok pihenőt, megállást. Egyébként se tanácsos ilyen hosszan az autósülésben utaznia.
2/5 anonim válasza:
Hová utaztok? Nincs autópálya?
150 km elvileg nem 2 óra...
Na mindegy is. Megálltok ha sír, szünet után mentek tovább. Mást nem nagyon lehet csinálni egy 4 hónapossal.
3/5 A kérdező kommentje:
Budapestről Bakonygyepes. Sajnos ez 2 óra, már jópàrszor megtettük ezt az utat. De akkor max marad a megállunk ezerszer verzió. Csak irigykedek, mert akárkivel beszélek a baba alszik végig kocsiban/babakocsiban :) Nekünk esélyünk sincs. Bár én még ennyire kicsinek soha nem is akartam messzebb vinni 20 perces útnàl.
2016. okt. 7. 14:34
4/5 anonim válasza:
Próbáljatok úgy elindulni, hogy már nagyon álmos legyen, hátha elalszik. Sajnos jobb ötletem nincs
5/5 anonim válasza:
Nagyobbik lányom mindig is utálta az autózást. Nálunk sajnos az volt a legjobb, ha alvásidőben indultunk, aludt amennyit aludt (már ha el tudott aludni), aztán pedig minél hamarabb igyekeztünk letudni az utat, akkor is ha sírt az út hátralévő részén. Nem segített az ezerszer megállás, amint visszaraktuk az ülésbe, ugyanúgy kiborult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!