Milyen babakocsit ajánlanak a tapasztalt anyukák?
Figyelt kérdés
Első gyermekemet várom, aki néhány hét múlva érkezik. Ami fontos: 3. emeleten lakunk, lift nincs, a kocsinál fontos, hogy multifunkciós legyen, könnyen összezárható, és viszonylag könnyebb súlyú. Belvárosban lakunk, macskakövesek az utak, tömegközlekedést nagyon nem használnánk.2016. júl. 24. 12:29
11/12 anonim válasza:
Graco Evo Trio-val szemezek én. Szintén 3. emelet, lift nincs. Könnyű kocsi, nagy kerekek, nagyon kényelmesnek tunic.
Amúgy tippnek mondom, én 45 kilo vagyok vasággyal, és egy kocsit mindig könnyebb fel és le döcögtetni a lépcsőn a hátsó kerekein, mint felemelni az egészet. Jelenleg 32 hetes terhesen a két évesemmel is ezt teszem, ha babakocsizunk. Megemelni nem tudnám egyáltalán, nem is tenném jelenleg.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem is rossz ez a babakocsi... :) Mellesleg én is pont 32 hetes vagyok!
Nálam most: Chicco Trio Sprint, Hauck Malibu XL, és a Graco Evo Trio az esélyes. Élőben meglesem, kipróbálom, felemelem őket, aztán döntök.
2016. júl. 25. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!