Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen babakocsit ajánlanak a...

Milyen babakocsit ajánlanak a tapasztalt anyukák?

Figyelt kérdés
Első gyermekemet várom, aki néhány hét múlva érkezik. Ami fontos: 3. emeleten lakunk, lift nincs, a kocsinál fontos, hogy multifunkciós legyen, könnyen összezárható, és viszonylag könnyebb súlyú. Belvárosban lakunk, macskakövesek az utak, tömegközlekedést nagyon nem használnánk.
2016. júl. 24. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Mennyit szánsz rá és milyen a kondid az emelgetéshez?

Ha bőven van keret, akkor armadillo flip.

2016. júl. 24. 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babako..

itt az 5-ös válasz az enyém...azt hiszem körültekintően leírtam a tapasztalataim :)

2016. júl. 24. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Bocs hogy beleszólok, 1es a macskaköves utajra nem túl kicsik és törékenyekek a kerekei?

Nekem bebetto nico van igaz ez kb sportkocsinak felel fel, de biztos van olyanja a bebettonak ami multifunkciós. Nagyon jó babakocsi 10 hónapja hasznàljuk teljesen elégedett vagy. Vagy baby desing lupo van ismerősnek, barátnőmnek meg thomas hiker mind a 2 multifunkciós hasonló kinèzettel.

2016. júl. 24. 12:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Kb. 120-150.000 nálunk a keret, most a Chicco Trio Sprint-tel szemezek.
2016. júl. 24. 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a macskakoves uton nem megy el a kis muanyag kereku babakocsi. Mindenkeppen nagy, felfujhato kereku babakocsit ajanlanek erre a celra, kulonben csak szenvedni fogtok. Viszont ezek a babakocsik sajnos nem konnyuek, nem hiszem, hogy egyedul fel tudnad cipelni a babaval egyutt a 3. emeletre. Nekem sokfele babakocsim volt, a Quinny buzz volt a nyero nalam mind kozul, imadtam. Ez viszont tenyleg nem egy konnyu babakocsi.
2016. júl. 24. 12:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. az enyém Chicco csak az Trio S3, nekem a 3 kerekű nagyon bejött..van 4 kerekűm is, de könnyebb az élet a 3 kerekűvel
2016. júl. 24. 12:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Tény, hogy a kondim majdnem egyenlő a 0val... De 1 éven belül tervezzük a kertes házra való cserét. Jelenleg meg tudom oldani, hogy a vázát a garázsba tároljam, és így "csak" a hordozót kell felcipelnem.
2016. júl. 24. 12:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

3-as, nem kicsi. A sima is elmegy macskakövön anélkül hogy agyrázkódást kapna a gyerek, de ott az XT változat is, amit terepre szántak (mondjuk mindennapos zötykölődésre mindenképpen ez utóbbi való). Csak a city változatnak kicsik a kerekei, de az nem is travel system, nem való újszülöttnek.

A flip xt a legnehezebb, de így is csak ~9.

Mondjuk a keretbe nem fér, és sajnos használtat is nehéz belőle kifogni (én egy hirdetést se leltem).

2016. júl. 24. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Baby design Huskynk van. Szeretjük nagyon, nagy a kosara, extra nagy az ányékolója, jó a rugózása, jól megy nagyon rossz úton is, szeret benne a fiú, de nehéz. Csak kertes vagy liftes hàzba ajánlom.
2016. júl. 24. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem maxi cosi mura van. A macskakőre kitűnő, de nem könnyű kicsit sem. Ez a két feltétel kicsit üti egymást. Esetleg abc design mamba/cobra, az nem tűnik olyan nehéznek.
2016. júl. 24. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!