Milyen babakocsit ajánlanak a tapasztalt anyukák?
Mennyit szánsz rá és milyen a kondid az emelgetéshez?
Ha bőven van keret, akkor armadillo flip.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babako..
itt az 5-ös válasz az enyém...azt hiszem körültekintően leírtam a tapasztalataim :)
Bocs hogy beleszólok, 1es a macskaköves utajra nem túl kicsik és törékenyekek a kerekei?
Nekem bebetto nico van igaz ez kb sportkocsinak felel fel, de biztos van olyanja a bebettonak ami multifunkciós. Nagyon jó babakocsi 10 hónapja hasznàljuk teljesen elégedett vagy. Vagy baby desing lupo van ismerősnek, barátnőmnek meg thomas hiker mind a 2 multifunkciós hasonló kinèzettel.
3-as, nem kicsi. A sima is elmegy macskakövön anélkül hogy agyrázkódást kapna a gyerek, de ott az XT változat is, amit terepre szántak (mondjuk mindennapos zötykölődésre mindenképpen ez utóbbi való). Csak a city változatnak kicsik a kerekei, de az nem is travel system, nem való újszülöttnek.
A flip xt a legnehezebb, de így is csak ~9.
Mondjuk a keretbe nem fér, és sajnos használtat is nehéz belőle kifogni (én egy hirdetést se leltem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!