Melyik babakocsi jobb városi használatra, Stokke Xplory vagy Mamas and Papas Urbo2?
Én így utólag már úgy csinálnám, hogy vennék külön egy mózeses babakocsit, mert azok mindenképp viszonylag nehezek, nagyok még összecsukva is. Első pár hónap után meg leváltanám egy kicsi ültetős kocsira.
Én is vettem egy multifunkciós hiper-szupert, aztán mikor már tudott ülni a kisfiam, elegem lett, hogy nagy meg nehéz, és megvettem ezt: (nézd meg, mekkora összecsukva) [link]
Betonon simán elmegy, nagyon könnyű, szeretem.
Köszönöm mindenkinek!
Az utolsó quinny babakocsit ismerem, sajnos nekem nagyon nem tetszik a felépitése és a kerekei miatt, akkor egy komolyabb Mclaren már. De köszönöm a tippet! Mindenképpn egy nagyobb és stabil kocsit szeretnék.
Nem launk épitkezés mellett és autóval járok, belvárosba, városba, bevásárlóközpontba kellene, lebetonozott - térköves utakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!