Milyen babakocsi lehet ez?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam az után egy babakocsit, aminek színes minták voltak a vázán. Ismertek ilyen márkát? Interneten nem sikerült a nyomára bukkannom, de nagyon érdekelne a márkája és persze az ára is.
2016. júl. 9. 15:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
A marka nem a mintkatol Fugg.:(
2016. júl. 9. 15:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem mondod :) Akkor milyen típus? A babakocsi VÁZA volt mintás, nem maga a szövet. Ilyet még nem láttam és érdekelne, hol tudok jobban utána nézni.
2016. júl. 9. 16:01
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Etno márkájú babakocsit nézegettem régebben, annak színes volt a váza.
2016. júl. 9. 16:07
 4/12 anonim ***** válasza:
6%
Egyre tobb taho kerdezo van.. en mar sok ilyet lattam kepzeld aranyapám. Azok kozul ketto matricázva volt... nekedis valaszoljon az akinek ot anyja van!....
2016. júl. 9. 16:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyrészt alapból feltételezed, hogy hülye vagyok mert azt hiszem a minta a márkától függ... a kérdés pedig elég egyértelmű volt. Másrészt én semmi bunkót nem írtam ha mégis úgy érzed az legyen a te problémád, engem nem hat meg a felháborodásod :) Nem a tahó kérdező a sok, hanem az idegbeteg válaszoló!
2016. júl. 9. 17:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Harmadrészt határozottan nem vagyok az aranyapád! És még én vagyok tahó :D
2016. júl. 9. 17:07
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
Inkabb most feltetelezem.. eleinte nem. En csak leirtam h ez alapjan sajnos nemtudom... de gondolom magadbol indulsz ki. S ezert gondoltal egybol rosszra..
2016. júl. 9. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
12%
Masreszt meg igenis erdekes modon valaszoltal. En meg egy rossz szot nem irtam.. A felreertes NALAD kezdodott.;)
2016. júl. 9. 18:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Ha ettől jobban alszol tekintsd úgy, hogy igazad van én kérek elnézést!
2016. júl. 9. 18:33
 10/12 A kérdező kommentje:
A "tahó" és az "aranyapám" magas labda. Egyiket sem én írtam, de mindegy itt most hagyjuk abba.
2016. júl. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!