Gremese mei tai?

Figyelt kérdés
Jó, érdemes megvenni?
2016. máj. 18. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyobb gyereknél nekem bevált. Szerettem.
2016. máj. 18. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:

nekünk ez volt/van.

3 hónapos babához vettem (akkoriban még nem tudtam, hogy ő kicsi még ehhez :)), csak néha-néha használtuk.

később rájöttem, hogy egyszerűen nem szeretett elől lenni (csak nyűgösen, betegen).

1 éves volt, amikor újra elővettük, hátamra jött, onnantól kezdve nagy kedvenc volt.

És bár réges rég kinőtte, bizony 3,5 évesen még feljött alkalmanként a hátamra vele (fesztivál, majális, stb, ha elfáradt).

Nincs is szívem eladni... hátha lesz még belevaló :D

2016. máj. 19. 08:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok!

Én is 3 hónaposnak venném, azt írták a honlapon, hogy 3 hónapos kortól már lehet...

Na szép :)

Én is hordoztam a nagyobbakat, csak karikásban, meg no name mei-tai-ban, a Gremesét nem ismerem...nem tudtam még kézbe venni stb....

2016. máj. 19. 09:40
 4/7 A kérdező kommentje:
eddig rugalmas kendőben volt rajtam, de én azt nem szerettem...
2016. máj. 19. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:

mindenféle mei tai kb ülni tudó kortól jó... de minimum stabilan tartsa a fejét.

de a kisfiamnak nagy is volt még 3 hónaposan a mt terpesze.

2016. máj. 19. 09:49
 6/7 A kérdező kommentje:
hmmm...akkor még növünk és addig marad a kendő :)
2016. máj. 19. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:

esetleg mindenhol állítható kendős MT?

gremese is készít(ett?) olyat. az jó lehet már a 3hónaposnak is, és nem nagyon növi ki.

2016. máj. 19. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!