Gremese mei tai?
nekünk ez volt/van.
3 hónapos babához vettem (akkoriban még nem tudtam, hogy ő kicsi még ehhez :)), csak néha-néha használtuk.
később rájöttem, hogy egyszerűen nem szeretett elől lenni (csak nyűgösen, betegen).
1 éves volt, amikor újra elővettük, hátamra jött, onnantól kezdve nagy kedvenc volt.
És bár réges rég kinőtte, bizony 3,5 évesen még feljött alkalmanként a hátamra vele (fesztivál, majális, stb, ha elfáradt).
Nincs is szívem eladni... hátha lesz még belevaló :D
Köszi, hogy írtatok!
Én is 3 hónaposnak venném, azt írták a honlapon, hogy 3 hónapos kortól már lehet...
Na szép :)
Én is hordoztam a nagyobbakat, csak karikásban, meg no name mei-tai-ban, a Gremesét nem ismerem...nem tudtam még kézbe venni stb....
mindenféle mei tai kb ülni tudó kortól jó... de minimum stabilan tartsa a fejét.
de a kisfiamnak nagy is volt még 3 hónaposan a mt terpesze.
esetleg mindenhol állítható kendős MT?
gremese is készít(ett?) olyat. az jó lehet már a 3hónaposnak is, és nem nagyon növi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!