Érdemes Gremese hordozót venni? Vagy milyet érdemes?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 14:35
1/5 anonim válasza:
Teljes áron soha!!!!!!! Felíratkozol a hírlevélre és ÁLLANDÓAN küldi a 20%-os akciókat. Most valentin nap, most anyáknapja, most földnapja, húsvét... Engem úgy elidegesített, hogy le is iratkoztam. (Akkor is ha kedvezményesen vettük). Szóval 24ezerért ne vegyétek meg, várjátok meg a következő akciót. (2 hetente van kb.)
Amúgy nem szeretjük, de még bízom benne hogy beválik. Én utólag mást választanék...
3/5 anonim válasza:
Nekünk Hunbaba mei tai volt. Nagyon szerettük, a másodikkal is tervezzük használni.
4/5 anonim válasza:
Rugalmas kendőnk van Gremese azt nagyon szerettük, 10 kgsan még jól tartott. Csatonól is próbátu de az nem jött be abból mindenhol állíthatót vettünk, ezerszer jobb.
5/5 anonim válasza:
Gremese kendőn van, imádjuk. Hordozóból a mindenhol állítható mei tait próbáltam, kényelmes volt, csak nem jött be az a fajta kötözés. Most Fidella csatosunk van. Szeretem, mert hatalmas, így szerintem a hordozós kor végéig jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!