Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mikortól lehet a biciklis...

Mikortól lehet a biciklis ülésbe rakni a gyereket?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 11:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mi 2 évesen tettük. Be volt kötve, így nem volt gond.
2016. ápr. 18. 11:35
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
amikor már önjáró. annál a praktikus oknál fogva, hogy amíg pl ki/lezárod a biciklit, mégsem támaszthatod le a földre a gyereket. :)
2016. ápr. 18. 11:42
 3/21 A kérdező kommentje:
Biciklizni szeretnék nem lakatolni!
2016. ápr. 18. 11:51
 4/21 anonim ***** válasza:
Én 1 évesen kezdtem el vele úgy biciklizni,nagyon élvezte:)
2016. ápr. 18. 11:59
 5/21 anonim ***** válasza:
En Hollandiában élek, itt már az újszülöttet is viszik biciklin - spéci cuccal biztonságosan lehet rögzíteni a hordozót a csomagtartón. Amikor már önállóan ül a gyerek, akkor jön a bicikli ülés elől, később hátul. A spéci mama biciklikre pedig dupla támaszteka van, mint a motoroknak és a kormány is blokkolhato hogy ne forduljon el.
2016. ápr. 18. 12:09
 6/21 anonim ***** válasza:
38%

"Biciklizni szeretnék nem lakatolni!"

gondolom viccesnek szántad. nem volt az.

2016. ápr. 18. 12:09
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

amikor stabilan ül a gyerek - én onnantól vittem bringán

akkor volt fél éves :-)

de mint írták lehet kapni olyan gyerekülést ami dönthető és akár újszülöttet is bele tehetsz - itthon is kapni ha jól láttam

sőt lehet olyan kitámasztót is kapni ami a postás bringán van azzal nagyon szépen és stabilan megáll a bringa amíg ki be teszed a gyereket

2016. ápr. 18. 12:15
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha stabilan ül már. (nem támasztva, ültetve, hanem önállóan, megbízhatóan tud ülni)
2016. ápr. 18. 12:16
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már stabilan ült, vittem.
2016. ápr. 18. 14:22
 10/21 A Tengerész ***** válasza:
Ott a pont aki azt írta, hogy amikor már tud rendesen ülni. Már nem emlékszem mennyi idős volt a fiam, de még bőven pelenkás és még csak totyogott, de már vittem, ráadásul háttámla nélküli ülésben előttem a kormány mögött. Volt, hogy, beharapta a cumisüveg gumiját, lifegett a szájában és csak onnan vettem észre, hogy már alszik, hogy elkezdett kornyadozni. Megálltunk, leterítettem a pokrócot és mindketten lefeküdtünk aludni a Rómain, ahol az Omszki tóig kerekeztünk rendszeresen Angyalföldről, szóval jó hosszú utak voltak.
2016. ápr. 20. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!